STIRI Liga I Jucăm devreme cu Săgeata

Partida cu Sageata nu are nevoie de nocturnaPartida cu Sageata nu are nevoie de nocturnaLiga Profesionistă de Fotbal și deținătorii drepturilor TV au stabilit programul etapei a 29-a a Ligii I, sezonul 2013-2014.


Oțelul Galați va întâlni pe teren propriu formația Săgeata Năvodari sâmbătă, 26 aprilie 2014, cu începere de la ora 16.30, partida fiind transmisă în direct pe Digisport. După ce în ultima vreme echipa noastră a deschis sau a închis etapele, iată că în sfârşit formaţia roş-alb-albastră va juca şi sâmbăta, zi mult mai bună pentru suporteri, spre deosebire de vineri sau luni.
Partida cu Săgeata este una absolut decisivă pentru configuraţia clasamentului, Oţelul fiind în luptă directă cu cei din Năvodari în bătălia disperată pentru supravieţuire. În tur, constănţenii s-au impus cu 2-1, fapt ce a dus la demiterea lui Ionuţ Badea din funcţia de antrenor al echipei noastre.
Până la jocul cu Săgeata însă, echipa noastră va juca în deplasare vineri, 18 aprilie 2014, cu începere de la oa 19.00, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, jocul fiind transmis în direct tot de către Digi Sport.

Login sau crează cont pentru a comenta              |