STIRI Liga I “Sper ca toată lumea să fie cu noi”

Alejandro Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniAlejandro Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniGabriel Alejandro Viglianti, directorul sportiv al Oţelului, a fost invitat la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM Galaţi şi a vorbit despre situaţia actuală a echipei Oţelul. Argentinianul spune că este îngrijorat de situaţia actuală din clasament, dar speră ca Oţelul să iasă din această vâltoare. El crede că acest lucru se poate rezolva doar dacă cei din conducere, jucătorii, dar şi suporterii vor urmări acelaşi ţel, acela de a scoate echipa din impas.   


Gabriel Alejandro Viglianti: “Jucatorii noştri, chiar dacă sunt într-o situaţie grea din punct de vedere financiar, se pregătesc mai bine ca niciodată. Asta mă face mândru de jucătorii pe care îi avem. Sper ca toată lumea să fie cu noi! Este o situaţie în care toţi trebuie să ne facem treaba: partea conducerii, partea jucatorilor, partea publicului. Ne îngrijorează situaţia din clasament, dar încercăm să privim în sus, nu în jos. Toate echipele de la locul 12 au teama că vor retrograda. În campionatul acesta, echipele de jos au câştigat multe meciuri în retur şi este foarte greu pentru noi. Toate formaţiile au voinţa de a rămâne în Liga I, diferenţele nu sunt mari între trupele de primă ligă şi orice meci poate avea un rezultat neaşteptat. Noi am demonstrat asta când am făcut egal la locul 2. Avem jucători valoroşi, care au jucat recent în campionate puternice, Florin Lovin a jucat în Bundesliga. Speranţa mea este ca fotbaliştii aceştia să rămână şi de la vară, pentru că apoi am putea visa din nou în Galaţi. De asta s-a format această echipă! Nu vreau să mă gândesc că va fi din rău în mai rău. Din păcate, rezultatele nu ne ajută momentan, dar sperăm să se rezolve.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 16-04-2014 17:10

Sper sa iesim din impas, Vigli! Eu din partea publiculi sunt alaturi de echipa si de tine, de antrenori si doresc ca totul sa fie bine! Apropo, ai niste copii foarte frumosi - sa-ti traiasca sanatosi si sa te bucuri de ei!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |