STIRI Liga I ”Oțelarele” au încheiat sezonul cu o remiză

Loredana Nica a fost din nou cea mai buna otelaraLoredana Nica a fost din nou cea mai buna otelaraÎn ultima etapă din sezonul regulat al Ligii I, echipa feminină de la Oțelul a înregistrat primul rezultat de egalitate din campionat. ”Oțelarele” au remizat 3-3, la pauză 1-2, pe teren propriu cu Selena Constanța.

Pentru Oțelul au marcat Nicoleta Chirilă în minutul 17 și Loredana Nica în minutele 63 și 86. De menționat că în minutul 90 al jocului, Oțelul a ratat o lovitură de la 11 metri executată de Georgiana Vasile.
Ion Morohai, antrenorul echipei gălățene, a trimis în teren formula: Elena Toma - Irina Ivan, Georgiana Vasile, Viorica Vasile, Elena Ivan - Monica Bențoiu, Eugenia Ghergișan (Dana Radu), Aura Harabagiu (Alexandra Ivan), Nicoleta Chirilă - Loredana Nica, Georgiana Stratu.
După remiza cu Selena Constanța, Oțelul a încheiat sezonul regulat al Ligi I cu 13 puncte din opt jocuri, patru victorii, un meci egal, trei înfrângeri, golaveraj 19-31. Pentru ca Oțelul să încheie sezonul regulat pe locul doi, joi, Viitorul Buzău nu trebuie să învingă ultima clasată CSȘ Târgoviște. 

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |