STIRI Liga I Gaz Metan Mediaş vs Oţelul: Duelul declaraţiilor

Otelarii nu au voie sa piarda la MediasOtelarii nu au voie sa piarda la MediasCele două echipe se întâlnesc mâine într-un meci foarte important pentru ambele formaţii. Cu o victorie, cei de la Gaz Metan Mediaş ar putea scăpa definitiv de grijile retrogradării, în timp ce Oţelul nu are voie să piardă după ce a ajuns pe o poziţie care ar duce-o în eşalonul secund la finalul sezonului!


Fiecare compartiment al Oţelului, fie că vorbim de jucători, de staff-ul tehnic sau de conducerea administrativă, realizează importanţa partidei de mâine şi afirmă că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a veni cu punct sau puncte de la Mediaş.
De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Cristian Dulca, nu se simte foarte confortabil, mai ales că echipa sa nu a mai câştigat de 3 etape, iar o înfrângere cu Oţelul ar arunca şi Gazul în lupta infernală din partea de jos a clasamentului.
Iată mai jos declaraţiile de dinainte de meci din ambele tabere, în care se poate citi disperarea celor două părţi în privinţa punctelor atât de necesare în economia clasamentului:

Ewald Lienen: “Facem tot posibilul să ne păstrăm speranţa. Echipa a dovedit că poate juca bine, dar uneori trebuie să înveţi să fii mai isteţ şi să nu rişti totul. Echipa trebuie să înveţe asta, eu trebuie să învăţ ca antrenor. Să încerci să câştigi un meci şi să-l pierzi la final, asta e stupid şi inutil, aşa că mă simt oribil pentru ce s-a întâmplat cu CFR Cluj. Dar mai avem de jucat câteva meciuri, cu oponenţi direcţi şi trebuie să luăm toate deciziile bune şi să câştigăm tot.”

Florin Lovin: “Ştiam de la început că această cursă la retrogradare va fi foarte dificilă. Sunt suişuri şi coborâşuri, dar numai cu capul sus şi cu încredere putem scoate echipa din impas. Dacă toţi ne blazăm, dacă toţi căutăm vinovaţi, atunci nu avem nicio şansă. Trebuie să vedem ce am făcut bun, ce am făcut rău să reparăm şi să o luăm de la zero începând chiar cu meciul de la Mediaş. După cum am mai spus, în fotbal ai mereu ocazia să te reveanşezi şi să o iei de la capt. Dacă eram în locul Coronei am fi spus că nu se mai poate, dar trebuie să realizăm că echipele contracandidate au avut un program mai uşor până acum. Pentru noi urmează jocuri acasă cu echipele cu care ne batem direct şi zic eu că dacă obţinem 9-10 punctem suntem salvaţi.”

Narcis Răducan: “Trebuie să uităm repede ce a fost cu CFR Cluj şi să mergem la Mediaş vineri cu gândul la 3 puncte. Poziția din clasament pune presiune mare pe jucători, este și antrenorul preocupat de asta. Sper doar să nu cedăm şi să ne păstrăm echilibrul pentru că e un factor important în acest final de campionat. S-a văzut şi o creştere în acest retur şi încă ne batem să ne menţinem în prima ligă.“

Cristian Dulca (antrenor Gaz Metan Mediaş): “Suntem într-o situaţie destul de delicată pentru că nu am mai câştigat de 3 jocuri. Singurul lucru bun din aceste ultime jocuri este faptul că am avut o organizare bună, ne-am luptat, însă am luat goluri din faze fixe. Am discutat cu jucătorii, sunt şi ei nemulţumiţi că nu am mai câştigat, însă eu sper să câştigăm vineri seara cu Oţelul. Este un blocaj la echipă în ceea ce priveşte rezultatele, însă eu sper să depăşim această perioadă cu o victorie vineri seara. Victoria în meciul cu Oţelul este vitală pentru noi, pentru a lua o gură de aer după ultimele jocuri mai puţin reuşite. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare şi care are un antrenor bun, cu multa experienţă."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 18-04-2014 00:00

dar cum de nu mai jucam de Paste?

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |