STIRI Liga I “Sperăm să ne salvăm de la retrogradare”

Capitanul echipei a avut motive sa zambeasca dupa jocCapitanul echipei a avut motive sa zambeasca dupa jocOţelul a învins cu 2-0 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş şi a luat o imensă gură de oxigen înaintea partidelor de foc care urmează împotriva contracandidatelor la retrogradare. Iată cele mai importamte declaraţii de după joc:


Gabriel Giurgiu: "Era foarte importantă această victorie pentru noi, aveam nevoie de cele 3 puncte pentru a scăpa din zona retrogradării. Suntem un grup unit, muncim mult şi la fiecare meci dăm totul. Vin meciuri dificile, jucăm împotriva contracandidatelor şi sperăm să luăm cât mai multe puncte. Am aflat că au intrat banii de abia când am venit spre stadion. Deși când intri pe teren nu te gândești neapărat la bani, e adevărat că ne-a ajutat și această veste. Sunt jucători care și-au depus deja memorii, și-au cerut fiecare ce au de primit. Vom vedea, sperăm să ne salvăm de la retrogradare și să se rezolve toate aceste probleme."

Narcis Răducan: "Sunt foarte fericit după această victorie. Am trimis un mesaj prin virarea banilor, iar băieții au răspuns pe măsură. Am sacrificat spectacolul, am jucat eminamente defensiv, dar când te afli în zona fierbinte trebuie să mai evoluezi și astfel, n-ai ce face. Nu se poate face performanță doar cu vorbe dulci și cu apropiere sufletească. Acum va fi cea mai plăcută lungă călătorie, deoarece vom merge șapte ore cu autocarul până acasă, dar vom face multe popasuri, asta e sigur. Sunt fericit și pentru Ewald, a suferit enorm în această săptămână. Este singurul antrenor străin din România, nu este simplu pentru el. Avem 31 de puncte, nu s-a terminat războiul. Și adversarii noștri sunt aproape, am venit acum la două puncte de ei. Am fost foarte stresat cu acest meci, nici nu știam cum să mă îmbrac înainte de joc.”

Cristi Dulca (antrenor Gaz Metan Mediaş): "E foarte greu să digerăm acest rezultat. Ne-am dorit aceste trei puncte astăzi, dar din păcate nu mai suntem echipa din tur. Am ajuns la un punct în care nu mai pot să-i motivez. Ultimii bani i-am luat în decembrie. Dar nu dăm vina pe asta. Jucătorii aleargă, își doresc, dar concentrarea lor nu poate fi remontată. E foarte greu. Mi-e greu să vorbesc despre problemele financiare. Eu încerc să pregătesc echipa cât pot de bine, să-i motivez cât pot de bine. Nu e normal să muncești fără să fii plătit, toată lumea are probleme, au familii. Nu poți să pregătești astfel de probleme. Important este să avem o discuție cu cei din conducere, să vină aproape de noi. Îmi cer scuze față de suporteri pentru acest parcurs foarte rău. E normal când pierzi patru meciuri consecutive să se ceară demisia. Trebuie să am o discuție cu conducerea, să vedem perspectivele, pentru că suntem într-o situație foarte grea. Îmi doresc să mă văd cu cei din conducere, să fie alături de echipă, pentru că am avut și momente foarte bune, jucătorii sunt aceiași, dar lipsește ceva. E o situație grea, am avut multe ocazii, dar când e să nu intre, nu intră. Mă îngrijorează jocul de astăzi, atitudinea, concentrarea. Mai sunt șase jocuri, nu știm ce se va întâmpla, nu suntem într-o situație în care să stăm liniștiți. Trebuie să vedem perspectivele noastre, conducerea trebuie să fie alături de noi, îmi doresc să remontez această situație. Nu sunt genul care să las deoparte munca depusă până acum, eu îmi doresc să continui, dar fără minimum de condiții, mă refer la partea financiară, este foarte greu."

Login sau crează cont pentru a comenta              |