STIRI Liga I “Toți au jucat bine […] fotbaliștii au dreptul de a fi plătiți”

Ewald Lienen Ewald Lienen Antrenorul Ewald Lienen era mulţumit pentru obţinerea celor 3 puncte puse în joc după deplasarea de la Mediaş, pe terenul celor de la Gaz Metan. Tehnicianul german spune că Oţelul a jucat inestetic, dar şi-a atins scopul din punct de vedere tactic. El nu a vrut să remarce niciun jucător, dar şi-a lăudat elevii pentru felul în care au format o echipă.

La final Lienen a vorbit şi despre situaţia financiară precară de la Oţelul, afirmând că totuşi a trecut prin momente şi mai grele, dând ca exemplu pe AEK Atena, formaţie pe care a antrenat-o timp de jumătate de an. De altfel, renumita trupă elenă a ajuns în al treilea eşalon din Grecia, din cauza managementului dezastruos din ultimii ani.

Ewald Lienen: „Am avut meciuri în care am evoluat excelent şi am pierdut. Cu Gaz Metan am făcut o partidă bună din punct de vedere tactic, dar inestetică. Aveam mare nevoie de toate punctele puse în joc şi a trebuit să sacrificăm spectacolul. Acesta este fotbalul. Pragmatismul învinge de multe ori fantezia. Nu vreau să remarc pe nimeni individual. Fotbalul este un sport de echipă, nu contează cine înscrie. Cooper a marcat de această dată, Lovin a dat o pasă foarte bună, toți au jucat bine. Este fotbal profesionist, iar fotbaliștii au dreptul de a fi plătiți. Situația de la Oțelul nu este însă cea mai grea pe care am întâlnit-o în cariera mea. Am fost la AEK în urmă cu doi ani, a fost o experiență oribilă. Nu au plătit nimic nimănui, a fost groaznic.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 22-04-2014 14:50

Lienen Ewald respect maximum!Antrenor adevarat !

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |