STIRI Liga I Cooper, absent de marcă

Cooper va lipsi sambataCooper va lipsi sambataCel mai bun om al partidei câştigate de Oţelul pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, Armando Cooper, va lipsi cu siguranţă la meciul capital de sâmbătă cu Săgeata Năvodari. Panamezul a încasat cel de-al 7-lea său cartonaş galben din acest sezon şi este automat suspendat o rundă. Mijlocaşul reprezintă o pierdere mare pentru Oţelul, deoarece Cooper a fost poate cel mai în formă oţelar în 2014, iar lipsa sa într-o partidă cu o contracandidată la retrogradare ar putea conta enorm, pentru că gălăţenii vor trebui probabil să poată desface o apărare destul de aglomerată.


Există şi alte incertitudini în lotul Oţelului pentru jocul de sâmbătă. Henrique, Zaharia şi Marquinhos nu au fost nici măcar rezerve la jocul de la Mediaş şi rămâne de văzut dacă antrenorul Ewald Lienen poate conta pe ei la jocul cu cei din Năvodari.
Pe final de campionat au început să se înmulţească şi jucătorii aflaţi la limita suspendării. Astfel, la un singur cartonaș galben de a sta se află Victoraş Astfei, Liviu Băjenaru, Ioan Filip și Constantin Mișelăricu.
Meciul Oțelul – Săgeata Năvodari este programat sâmbătă, de la ora 16.30 şi va fi transmis pe Digisport, dar toţi suporterii cu suflet roş-alb-albastru sunt aşteptaţi la stadion. Echipa noastră favorită are nevoie acum de NOI!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 23-04-2014 16:39

Chiar daca va lipsi Cooper, vom juca noi, publicul in locul sau! Sper sa fim cat mai multi la stadion, mai ales ca e sambata dupa - amiaza!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#2 mateuts37 » 23-04-2014 20:58

In magazinul oficial au fost introduse produse, semn ca urmeaza a fi deschis.
+2

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |