STIRI Liga I Din nou probleme cu licenţa!?

Se repeta scenariul de anul trecut?Se repeta scenariul de anul trecut?Gazeta Sporturilor a anunţat că Oţelul ar fi cea de a doua echipă care are probleme în a-şi lua licenţa pentru sezonul următor. Zilele trecute, preşedintele celor de la FC Braşov, Constantin Zotta, anunţase că în afară de FC Vaslui ar mai fi o formaţie care ar urma să nu primească licenţa la prima instanţă. Cu toţii ne rugam ca Oţelul să nu fie aceasta, dar e posibil să fi tras din nou paiul scurt…


Deşi nu s-a anunţat încă nimic oficial, gsp.ro afirmă că “un alt club de primă divizie aflat în "ofsaid" în acest moment e Oţelul. Şefii gălăţeni au plătit salariul de pe decembrie 2013, condiţie esenţială de îndeplinit pentru a spera la licenţă, însă în dosarul depus s-au descoperit unele nereguli care trebuie corectate urgent.”
Cu toate acestea ar mai exista speranţe deoarece tot Gazeta precizează că “surse autorizate susţin că fosta campioană ar putea primi dreptul de a evolua în Liga1 şi la anul la apel.”
Reamintim faptul că şi anul trecut Oţelul a avut mari probleme în obţinerea licenţei de club profesionist, conducerea fiind nevoită să schimbe sponsorul din Astra Asigurări în TNG şi salvând situaţia pe ultima sută de metri cu avocaţii lui Adamescu implicându-se şi reuşind să obţină ceea ce doream cu toţii abia la Comisia de Apel, după ce dosarul a fost completat cu doar o zi înainte de verdict! Atunci cel mai problematic lucru a fost lipsa unei diagrame juridice, care să demonstreze cine deţine controlul final la echipă, TNG sau Astra Asigurări, iar de aici au derivat şi alte necazuri.
La această oră cei din conducere nu au putut fi contactaţi şi aşteptăm o poziţie oficială din partea clubului Oţelul, aşa cum ar fi normal!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 24-04-2014 10:33

"Comisia de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a analizat ieri dosarul echipei gălăţene FC Oţelul. Reprezentanţii clubului prezenţi la audiere ne-au transmis că nu a fost sesizat nimic în neregulă de către membrii comisiei, nu s-a solicitat nici un document nou în dosar, astfel că sunt convinşi că Oţelul va primi licenţa pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I.
Informaţia a fost confirmată de către administratorul special al FC Oţelul SA, Lucian Ciofoaia. „Nu am avut nicio problemă în dosar, primim licenţa pentru campionatul viitor. Aşteptăm anunţul oficial şi suntem siguri că acesta va fi unul pozitiv”, a declarat Lucian Ciofoaia.
Comunicarea oficială a verdictului Comisiei de Licenţiere pentru cluburile aflate pe locurile 9-18 în Liga I, care nu au nevoie să facă apel, este aşteptată în cursul zilei de astăzi.".....Viata Libera
+1

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |