STIRI Liga I Oţelul vs Săgeata Năvodari: Duelul declaraţiilor

Ewald LienenEwald LienenCele două echipe se întâlnesc mâine într-un meci foarte important pentru ambele formaţii. Cu o victorie, oţelarii ar putea evada definitiv din subsolul clasamentului, dacă sunt ajutaţi şi de jocul rezultatelor, în timp ce pentru constănţeni aceasta ar fi cam ultima şansă de a ieşi de pe locurile retrogradabile. Iată ce spun cei doi antrenori în legătură cu jocul decisiv de mâine:


Ewald Lienen: “Jucăm mereu meciurile ca pe niște finale, așa a fost și cu Gaz Metan, așa va fi și de acum înainte. În fiecare meci trebuie să acumulăm puncte. E cu atât mai important pentru noi acest meci, Săgeata e o contracandidată. Trebuie să fim concentrați la maximum pentru a obține cele trei puncte. Săgeata n-a pierdut niciun meci din retur disputat în deplasare, așa că nu va fi deloc ușor! În 2014 Săgeata a încercat să joace fotbal, nu să bage autobuzul în poartă. Sunt mici problem medicale, dar avem tot lotul valid. Pe Armando Cooper îl vom înlocui, doar nu vom începe meciul cu un jucător mai puțin.”

Cătălin Anghel (antrenor Săgeata Năvodari): „E o partidă decisivă, ca toate celelalte. Am sperat la mai mult din confruntarea cu Petrolul, însă multitudinea de probleme pe care le-am avut la nivelul lotului ne-au diminuat șansele de a cuceri punct sau puncte. Jucătorii au fost afectați de gripă, dar, ușor-ușor, își revin. Suntem optimiști. Am pus probleme tuturor echipelor cu care am jucat, indiferent de nume. Cu Oțelul, va fi un derby al echipelor care încearcă să se salveze de la retrogradare. Va fi o partidă care pe care. Am încredere în jucători și e clar că putem învinge la Galați. Avem nevoie de victorie ca de aer.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 lucigl » 25-04-2014 16:51

OFICIAL: Oțelul Galați a primit licența pentru sezonul viitor al Ligii 1
**OFICIAL:** Oțelul Galați a primit licența pentru sezonul viitor al Ligii 1

Măcinată de probleme interne în ultimul an și angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, fosta campioană a României, Oțelul Galați, a primit în sfârșit o veste bună.

Gruparea de la malul Dunării a primit licența pentru sezonul viitor și va putea evolua în ediția 2014/2015 a Ligii 1, asta dacă nu va retrograda pe cale sportivă.

Oţelul a primit licenţa prin hotărârea nr. 13 din 25 aprilie 2014 a Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, după ce s-a analizat dosarul moldovenilor. Anunțul a fost făcut de administratorul special al gălățenilor încă din urmă cu câteva zile. "Nu am avut nicio problemă cu dosarul, vom primi licenţa pentru campionatul viitor. Aşteptăm anunţul oficial, dar suntem siguri că acesta va fi unul pozitiv.", declarase Lucian Ciofoaia.

Informația a fost confirmată pentru digisport.ro de către directorul general al moldovenilor, Narcis Răducan. "Mă bucur că am reuşit să luăm licenţa. De altfel, eu eram sigur că aşa va fi pentru că dosarul nostru era în regulă. Am văzut câte diversiuni au apărut legate de acest subiect şi sper ca de acum, când totul e oficial, respectivii să ne lase în pace. Să se orienteze spre alte ţinte.", a declarat Răducan.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
+1

lucigl

  •  
  •  

#2 Tudor » 25-04-2014 17:02

Pai unii au inceput deja sa-si bage unghiile in gat.
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |