STIRI Bilete si Abonamente Bilete la Oţelul – Săgeata Năvodari

Otelul are nevoie de suporteriOtelul are nevoie de suporteriPe site-ul oficial al clubului Oţelul au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Săgeata Năvodari.

Un bilet la Tribuna I sector A, B, C sau D va costa 15 lei, unul la Tribuna a II-a, sector A, B, C sau D = 10 lei, Peluza 1, sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei. La Peluza a II-a nu se vând bilete.
Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, azi 26 aprilie, între orele 10.00 şi 16.30.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 12 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită, în baza unui bilet de acces cu valoare 0 lei, ce se va ridica de la casele de bilete. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – Săgeata Năvodari, care contează pentru etapa a 29-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 26 aprilie 2014, cu începere de la ora 16.30, fiind transmisă în direct pe Digisport, dar toţi cei care vor să ajute echipa noastră favorită sunt aşteptaţi la stadion!

Login sau crează cont pentru a comenta              |