STIRI Liga I Debut în play-off pentru ”oțelare”

Otelarele se bat la promovareOtelarele se bat la promovareDeși este la prima ediție de campiont din istorie, echipa feminină de la Oțelul va debuta la finalul săptămânii în play-off, faza a II-a a campionatului Ligii I. În prima etapă din turneul pentru promovarea în Superligă, fetele pregătite de Ion Morohai vor juca la Buzău, pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu”.

Meciul este programat să se dispute duminică, 27 aprilie, de la ora 16.00. Jocurile din play-off sunt abordate de ”oțelare” de pe locul trei, cu un punct, în timp ce gazdele jocului de duminică sunt pe locul doi cu două puncte. Punctele din play-off au fost obținte de echipe în funcție de clasarea de la finalul sezonului regulat. Oțelul și Viitorul Buzău au încheiat sezonul regulat cu același număr de punte 13, însă departajarea s-a făcut după criteriul meciurilor directe, unde Viitorul a avut golaveraj superior.

Egale la puncte și victorii în sezonul regulat
În sezonul regulat cele două echipe s-au întâlnit de două ori, victoriile și punctele au fost împărțite, însă nu și golurile. În tur la Buzău, la chiar primul meci oficial din deplasare al echipei gălățene, Viitorul a învins cu 11-3. ”Revanșa” de pe ”Ancora”, primul joc oficial al echipei gălățene în retur, a fost câștigată de fetele lui Ion Morohai cu 2-1. Golaverajul superior al echipei din Buzău 12-4 în fața ”oțelarelor” a fost decisiv în stabilirea echipei de pe locul doi la finalul sezonului regulat.

De 1 Mai, Oțelul joacă în „Cupa României”
După o serie de amânări si reprogramări, FRF a stabilit ca jocul din turul II al „Cupei României” dintre Oțelul (varianta feminină) și echipa de primă ligă Fair Play București să se joace în prima zi a lunii mai (joi). Jocul este programat să se dispute cu începere de la ora 14.00, pe stadionul „Zoltan David”, fost „Ancora”.
Aflată la sezonul de debut în „Cupa României”, echipa feminină de la Oțelul s-a calificat în turul II al competiției KO după ce în primul meci din istorie din Cupă a învins și eliminat cu 4-1 pe Selena Constanța.  

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |