STIRI Liga I Henrique şi-a anunţat plecarea

Henrique a anuntat ca paraseste OtelulHenrique a anuntat ca paraseste OtelulAtacantul brazilian Bernardo Henrique care nu a mai jucat de etape bune la Oţelul a transmis un mesaj pe facebook prin care îşi ia adio de la suporteri explicând că va pleca în Brazilia. Vârful a fost deranjat se pare de declaraţiile antrenorului Ewald Lienen care l-a acuzat că nu se pregăteşte cum trebuie şi din acest motiv nu mai intră pe teren.


Bernardo Henrique: “Bună seara , o noapte foarte tristă pentru mine personal, deoarece Oțelul Galati nu a reușit să câștige meciul de azi… Ar trebui să fie clar că am scris această scrisoare pentru voi toți fanii de Oţelul. Îmi place foarte mult acest club, îmi place orașul foarte mult şi-mi plac fanii și de asemenea știu că fanii sunt foarte mândri de munca mea... Vreau să spun, de asemenea, că niciodată nu am încetat să-mi îndeplinesc angajamentele mele aici, la Oţelul Galaţi, fanii m-au văzut mereu cum joc cu mare dorință şi multă dragoste pentru acest tricou. Am fi putut face o mulțime de obiective cu acest tricou pe care îl iubesc atât de mult... Vreau să plec, după declarațiile făcute de antrenorul nostru, după ziua de azi eu nu pot suporta să îl mai privesc în ochi. Din păcate, eu plec în Brazilia! Am în piept o mare tristețe pentru că îmi place acest club - Oţelul Galaţi... Vreau să mulțumesc fanilor... Potențialul mi l-am arătat cu 7 goluri în 14 meciuri ca titular... Sper ca într-o zi să mă întorc pentru a juca aici, deoarece eu iubesc acest club cel mai mult, dar din păcate trebuie să plec acum…
Hai Oţelul Forza Oţelul”  (Hugs Henry 9)

Ewald Lienen: “Veniți să vedeți la antrenamente cât de mult muncește Henrique. N-a făcut nimic cât a fost perioada de vacanță și a continuat în același ritm și după. Dacă toți jucătorii s-ar comporta ca Tudorie și Astafei, atunci n-aș avea emoții la niciun meci."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Johnny8 » 27-04-2014 10:57

Pai si in meciurile oficiale de ce nu joaca bine ? E una sa te antrenezi bine si alta e in meciurile oficiale dar daca nenea neamt vede altceva e parerea lui, astafei si tudorie nu au ce cauta in Primul 11. De ce nu se da o sansa si la ceilalti jucatori???

Johnny8

 •  
 •  

#2 granata » 27-04-2014 11:25

Henrique a raspuns cu goluri,Tudorie cu impresii de fotbalist.

granata

 •  
 •  

#3 Leonard » 27-04-2014 11:38

Daca Enrique care in 14 meciuri a dat 7 goluri nu merita sa joace, merita Tudorie si Astafei?udorie are un potential mare, dar momentan in situatia in care suntem, noua ne-ar trebui eficienta. Astafei mai mult se plange de neplata salaeriului decat sa joace cum trebuie pe teren. A fost primul care si-a depus memoriu. Am sustinut jucatorii pentru ca sunt neplatiti, dar sa nu exageram. Sunt multe echipe in Liga 1 cu restante financiare catre jucatori, si sunt situatii mai grave decat la noi, insa parca jucatorii nostri sunt cei mai plangaciosi. Ca asa zisul patron nu isi afce treaba si nu plateste desi are de unde, e una. Dar jucatorii nostri cred ca se plang cam mult si dau cam putin in teren. Daca retrogradam, pleaca tot staff-ul tehnic si administrativ si cea mai mare parte a jucatorilor. La noi cine se gandeste? Cum sa pierzi cu Sageata Navodari acasa?!
+1

Leonard

 •  
 •  

#4 dj » 27-04-2014 12:46

mie-mi place de Henrique nu am CE sa-i reprosez..e un baiat modest si matur parerea ea.....imi pare rau de el si sper ca sa revina la Otelul cand Vom avea si noi vremuri mai bine..deocamdata ne scoate fire albe un pusti cu gandu la steaua...care rateaza 4-5 ocazii ca un amator si mai are si curajul sa mai rada dupa ratari....
+1

dj

 •  
 •  

#5 dragosh^otelul » 27-04-2014 13:07

era mult mai bine sa incepem cu Henrique titular ieri pentru ca are mai multa experienta si are simtul portii...din multimea de ocazii pe care le-am avut macar un gol sigur inscria...degeaba zice antrenorul ca Tudorie si Astafei alearga mult pentru ca fotbalul se joaca pe goluri si degeaba alergi tot meciul ca nebunul daca nu marchezi.
+1

dragosh^otelul

 •  
 •  

#6 Bada » 27-04-2014 13:20

Citez pe dragosh^otelul:
era mult mai bine sa incepem cu Henrique titular ieri pentru ca are mai multa experienta si are simtul portii...din multimea de ocazii pe care le-am avut macar un gol sigur inscria...degeaba zice antrenorul ca Tudorie si Astafei alearga mult pentru ca fotbalul se joaca pe goluri si degeaba alergi tot meciul ca nebunul daca nu marchezi.

Toata lumea se intoarce spre Henrique de parca am fi catigat 10 puncte daca era el pe teren. Problema reala nu e faptul ca nu a fost folosit el, nu intram in discutie pentru ca nu stim exact ce s-a intamplat de s-a ajuns aici, problema e ca a fost fortat intr-una Tudorie, a cazut doar pe umerii lui presiunea marcarii golurilor. cand te lupti sa scapi de retrogradare trebuie sa ai si alte alternative de rezerva, in caz ca nu merge prima optiune. Noi nu am dat dovada ca am avea varianta de rezerva sau ca am fi dispusi sa incercam. Asta e problema.

Bada

 •  
 •  

#7 Leviathan » 27-04-2014 18:17

pacat, rusine conducerii care s-au luat aiurea de baiat, Tudorie și Astafei lol, cu astia in teren retrogradam
+1

Leviathan

 •  
 •  

#8 bogdan64 » 27-04-2014 20:27

Pacat ca pleaca. Eu in Henrique am vazut un castig al echipei. Ma rog, parerea lui Lienen e cea a unui profesionist. Stie cel mai bine ce are de facut.

bogdan64

 •  
 •  

#9 Aruon » 27-04-2014 20:51

Henrique clar mai merita o sansa..
Iar ne lipseste omul care sa o bage in poarta..nu putem sa asteptam mereu la Tudorie..s-a vazut si azi..
Multumim Henrique pentru goluri si tot ce ai facut la Otelul!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |