STIRI Liga I Oțelul a debutat cu o victorie în play-off

Loredana Nica a reusit un hat-trickLoredana Nica a reusit un hat-trickMeciul de debut din faza secundă a Ligii I, play-off, de la Buzău, de pe terenul celor de la Viitorul, a fost câștigat de Oțelul. Echipa gălățeană s-a impus cu 3-1, după ce la pauză scorul a fost egal 1-1. După această victorie, echipa feminină a clubului Oțelul trece peste Viitorul în clasamentul Seriei Sud.

Victoria este cu atât mai valoroasă dacă ne gândim că în sezonul regulat formaţia noastră pierduse cu 11-3 la Buzău, dar iată că lucrurile s-au schimbat mult în bine de atunci. Trupa pregătită de Ion Morohai are patru puncte, trei aferente victoriei de la Buzău și unul cu care a intrat în play-off. În celălalt meci al etapei din play-off, Universitatea Alexandria a învins cu 4-1 pe Selena Constanța.
După prima etapă din play-off, clasamentul Seriei Sud este:
1. Universitatea Alexandria: 6 puncte, golaveraj 4-1;
2. Oțelul: 4 puncte, golaveraj 3-1;
3. Viitorul Buzău: 2 puncte, golaveraj 1-3;
4. Selena Constanța: 0 puncte, golaveraj 1-4.

Play-off-ul continuă, dar după o nouă pauză!
După ce în sezonul regulat am avut mai multe etape de pauză decât jocuri, iată că și în play-off urmează o pauză. Următorul meci în play-off-ul ligii secunde este programat peste două săptămâni, duminică 11 mai. Oțelul va juca în etapa a II-a la Constanța, cu echipa locală Selena. Pe teren propriu, Oțelul va mai juca în ultima etapă din turul play-off-ului, duminică, 18 mai, cu Universitatea Alexandria.     

De 1 Mai, Oțelul joacă în „Cupa României”
În Cupă, după o serie de amânări si reprogramări, FRF a stabilit ca jocul din turul II, dintre Oțelul (varianta feminină) și echipa de primă ligă Fair Play București, să se dispute în prima zi a lunii mai. Jocul este programat să aibă loc joi, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul „Zoltan David”, fost „Ancora”.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |