STIRI Liga I Spectrul retrogradării ne dă fiori

Otelul isi joaca ultimele sanse in Liga IOtelul isi joaca ultimele sanse in Liga IDupă disputarea etapei a 29-a, echipa noastră a căzut un loc în clasament ajungând din nou pe 15, poziţie care la sfârşitul sezonului duce în eşalonul secund! Lucrurile sunt din ce în ce mai grave, pentru că mai sunt doar 5 runde de disputat, iar formaţia noastră se află chiar la un singur punct de penultima poziţie.

Acest lucru a fost posibil după înfrângerea suferită pe propriul teren contra celor de la Săgeata Navodari, o contracandidată la retrogradare! În plus, ACS Poli Timişoara, Universitatea Cluj sau Gaz Metan Mediaş au învins şi s-au îndepărtat de noi, în timp ce Viitorul Constanţa a venit la doar un punct de Oţelul după victoria facilă de pe terenul Coronei Braşov. Şi mai grav este faptul că echipa noastră a fost învinsă tur-retur de Săgeata Năvodari, fiind dezavantajată în acest moment şi la meciurile directe, criteriu de departajare primar în caz de egalitate la puncte!
Oţelul a suferit deja 16 înfrângeri, fiind depăşită doar de Corona Braşov la acest capitol negativ! În plus, formaţia de la Dunăre are una dintre cele mai slabe apărări din Liga I cu nu mai puţin de 45 goluri primite, la egalitate cu Săgeata Năvodari şi Viitorul Constanţa.  
Aşadar, ultimele 5 etape din acest campionat sunt DECISIVE, dacă luăm în considerare faptul că în aceste runde întâlnim formaţii precum FC Botoşani (d), ACS Poli Timişoara (a) sau Viitorul Constanţa (a), echipe cu care ne batem direct pentru salvarea de la retrogradare!
Singurul lucru pe care îl putem face noi, ca suporteri, este să fim lângă echipă NECONDIŢIONAT în aceste ultime 5 runde. Să încurajăm Oţelul, să ne bucurăm de meciurile de Liga I care au mai rămas şi abia la final, dacă va fi nevoie, să găsim vinovaţii şi să-i tragem la răspundere. În acest moment, dacă şi noi tratăm jucătorii în ultimul hal, acest lucru nu va face decât să ne tragă în jos şi pe noi, dar şi pe ei, iar vina pentru o eventuală retrogradare ne va aparţine şi nouă, dacă tot ce putem face este doar să ne înjurăm propriii jucători…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 cosmii » 30-04-2014 10:05

Foarte buna ultima parte ! Eventuala retrogradare 50% apartine suporterilor...

cosmii

 •  
 •  

#2 Steel Dany » 30-04-2014 10:12

Citez pe silvarone:
Foarte buna ultima parte ! Eventuala retrogradare 50% apartine suporterilor...

aia de la tribune sunt doar spectatori... nu mai stau niciodata acolo, cum ma ridicam, cum unu ,,STAI JOS,, chiar si cand eram convocati de galerie la cantec sau aplauze in picioare... ce sa le ceri.... dar aseara si la Bayern/Real am vayut ca la 0/3 galeria canta, iar tribunele il injurau pe Pep, fluierau, huiduiau.... prin minutul 80 doar o parte din galerie a mai ramas... cam asa e peste tot, nu numai la noi.

Steel Dany

 •  
 •  

#3 ADYtza74 » 30-04-2014 10:30

Doar ce-i rau copiem de la altii. Avem 3 galerii (cu nume si pretentii de mari ultrasi ) dar nu prea i-am vazut.La cate o ocazie cantau si ei ceva.V-au facut de ras mana aia de ghiauri de la Sageata.Au cantat si au batut in tobe tot meciul. Asta nu au vazut si sa bage in tartacute.Doar huo ,m..e si p..a.

ADYtza74

 •  
 •  

#4 Leviathan » 30-04-2014 13:10

chiar n-ai ce cauta in prima liga cu asa linie de clasament, sa o lasam mai moale cu subiectivismul... de asta este fotbalul nostru cum este, echipe retrogradate, joaca in prima liga an de an. Galerie.. este aia de la nord care egal cu zero, a fost.. candva. La tr. 2 e un grup inimos. Daca scapam de retrogradare e nevoie de o schimbare, nu stiu, altfel o sa o tinem la fel si ne facem iar de kkt.

Leviathan

 •  
 •  

#5 geo007ro » 30-04-2014 16:59

Stați liniștiți că ne recuperăm punctele la Botoșani. Pun și la pariuri. Sunt curios ce cotă o fi...

geo007ro

 •  
 •  

#6 84 generation » 30-04-2014 20:21

@ geo... ne bate botosaniul de ne asculta cu urechea... sa retrogradam si sa se duca adamescu cu toata gasca lui de mafioti unde s-a dus si bunicu' ... atat timp cat otelul continua sa existe, putin imi pasa daca joaca in ligi inferioare... prefer sa vad otelul jucand fotbal fara probleme financiare in b ,decat chinuindu-se in A

84 generation

 •  
 •  

#7 geo007ro » 30-04-2014 23:16

Nu stiu daca ne mai revenim in cazul unei caderi in B. Poate doar daca o fi prin preajma un an electoral...

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |