STIRI Liga I Norocul a făcut diferenţa

Faza golului (Priviti-l pe Lienen in coltul din stanga care presimte dezastrul)Faza golului (Priviti-l pe Lienen in coltul din stanga care presimte dezastrul)Oţelul a pierdut incredibil acasă în faţa Săgeţii Năvodari şi a intrat rău de tot în “mocirla retrogradării”. Deşi a avut o sumedenie de ocazii, echipa noastră a fost incapabilă să marcheze, în timp ce oaspeţii au înscris la una din puţinele zvâcniri pe faza de atac. De altfel, antrenorul constănţenilor, Cătălin Anghel, a recunoscut că echipa sa a avut noroc şi a câştigat jucând închis.


De partea cealaltă jucătorii şi antrenorii Oţelului nu găseau explicaţii pentru felul în care se ratează atâtea şanse de gol pe meci, dar atât ei cât şi conducerea ştiu că singura şansă de salvare este să venim cu cel puţin un egal de la Botoşani, echipă care a câştigat toate meciurile de pe teren propriu disputate în 2014!

Cătălin Anghel (antrenor Săgeata Năvodari): “Am reușit să câștigăm un meci foarte important, împotriva unei echipe pe care eu o consider foarte puternică. Era pentru noi un meci de șase puncte, este extrem de important în încercarea noastră de a ne salva de la retrogradare. Este meritul jucătorilor în primul rând pentru că au știut să se mobilizeze. Este o victorie meritată, chiar dacă puțin norocoasă, pentru că am riscat. A venit și ziua în care să jucăm mai închis și să câștigăm meciul. Trebuie să fim realiști și să revenim repede cu picioarele pe pământ, pentru că această reușită nu înseamnă nimic dacă nu câștigăm și partida de acasă cu Ceahlăul.  Nu cred că este vreo echipă angrenată în luptă pentru salvarea de la retrogradare care își va vinde ușor pielea. Chiar dacă suntem luați în râs, noi sperăm să rămânem în Ligă 1, vom avea un stadion cochet și vom încerca să facem performanță.”

Ewald Lienen: “Am văzut același scenariu ca la meciul cu Ceahlăul. Ar fi trebuit să câștigăm la două-trei goluri diferență, dar am pierdut. Avem câte zece ocazii pe meci și nu reușim să marcăm. Am făcut o greșeală în defensivă și am fost taxați. Trebuie să schimbăm ceva, să căutăm o soluție pentru a câștiga meciuri. Jocul spectaculos nu ne avantajează, ratăm prea mult, nu suntem eficienți."
 
Florin Lovin: “Din punctul meu de vedere am făcut un meci foarte bun. N-ai cum să câștigi niciodată atunci când ratezi cinci-șase ocazii imense, așa cum am făcut noi azi. Am pierdut astăzi trei puncte și mergem să recuperăm la Botoșani. După ce am primit acel gol, era bun și un punct, pentru că rămâneam peste Săgeata. N-a fost numai ghinion, nu putem da vina numai pe asta, cred că-i și lipsă de calitate în fața porții. Asta înseamnă că trebuie să muncim mai mult la antrenamente, să nu mai ratăm atât de mult."

Narcis Răducan: “Dezamăgitor faptul că am pierdut. Degeaba am câștigat la Mediaş. Desigur, dacă nu băteam acolo, era și mai grav. Am avut multe ocazii, multe cornere și am plecat învinși acasă. Dar dacă nu marchezi, înscrie adversarul la singura fază creată. Nu vom ceda până în ultima etapă. Spiritul vestiarului este unul bun. Până la sfârșit, chiar dacă nu vom reuși, ceea ce este foarte puțin probabil, vreau să fim uniți. Am luat licența, dar acum trebuie să dovedim și în teren că merităm să fim în Liga 1. Lupta este foarte grea, sunt multe echipe și nu există reguli. Până la urmă cei care muncesc sunt răsplătiți. Refuz să o dăm doar pe noroc și pe ghinion, mie nu-mi place să ne ascundem în spatele acestor lucruri. Jucătorii sunt conștienți că au făcut-o lată și trebuie să mergem să câștigăm la Botoșani. Avem meciuri acasă cu Timișoara și Viitorul și dacă vrem să rămânem în Liga 1 trebuie să batem în astfel de partide. Dar va fi greu, pentru că toată lumea se va băga în poartă.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 babicu » 30-04-2014 13:49

Bine a zis Lovin: "Lipsa de calitate in fata portii" !

babicu

  •  
  •  

#2 DanielT » 30-04-2014 15:25

Pe langa ghinion, e clar o lipsa de calitate acolo in fata dar si o lipsa de experienta in momentul cand il folosesti asa mult pe Tudorie. Insa nu putem spune ca e o lipsa de determinare. In caz de esec toti suntem vinovati, antrenori, jucatori, conducere si suporteri. In cazul in care echipa va scapa de retrogradare atunci trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi, la felul cum ne comportam in tribune nu vom avea nici un merit. Ar trebui sa fim injurati si huiduiti de cei din teren pentru lipsa noastra de determinare.
+1

DanielT

  •  
  •  

#3 giu » 30-04-2014 17:00

Bine ca dam vina pe soarta , pe horoscop, pe ghinion, pe tudorie, pe suporteri, etc. Ce ziceti daca Viorel Tanase avea rezultate similare cu ale antrenorului german ?! Avea sprijinul neconditionat din partea suporterilor, conducerii, patronatului asa cum are d-nul Linen ?! Cata ignoranta putem sa avem sa-i toleram cu asa usurinta greselile tactice pe care le face ?! Lovin a zis foate clar ca-i " lipsa de calitate in fata portii". Pai cine a fost in fata portii ??!! Cine ia pus in fata portii pe Filip si Tudorie ??!! De ce am ajuns numai in aceste variante de jucatori ??!! Baietii va respect prea mult si am pretentii la voi .
+3

giu

  •  
  •  

#4 84 generation » 30-04-2014 20:49

Citez pe giu:
Bine ca dam vina pe soarta , pe horoscop, pe ghinion, pe tudorie, pe suporteri, etc. Ce ziceti daca Viorel Tanase avea rezultate similare cu ale antrenorului german ?! Avea sprijinul neconditionat din partea suporterilor, conducerii, patronatului asa cum are d-nul Linen ?! Cata ignoranta putem sa avem sa-i toleram cu asa usurinta greselile tactice pe care le face ?! Lovin a zis foate clar ca-i " lipsa de calitate in fata portii". Pai cine a fost in fata portii ??!! Cine ia pus in fata portii pe Filip si Tudorie ??!! De ce am ajuns numai in aceste variante de jucatori ??!! Baietii va respect prea mult si am pretentii la voi .

Sa vina tase inapoi e cea mai buna solutie. O fi lienen un antrenor cu renume, dar cand insisti cu un junior care meci de meci te ingroapa inseamna ca ai probleme

84 generation

  •  
  •  

#5 Bada » 01-05-2014 07:59

Vad ca toata lumea ii tot da inainte ca Lienen face si drege. Sunt total de acord ca il forteaza excesiv pe Tudorie. Sunt de acord si ca uneori trimite jucatori nepotriviti pe unele posturi. Dar daca imi aduc aminte, primul meci pierdut dupa "reteta" Ceahlaul+Sageata, a fost cel de la Timisoara. Ori atunci titular in atac era Henrique, si nu prea tin minte sa fi avut vreun absent de marca. In loc de termenul de ghinion sau noroc eu as folosi cel de hazard. Au fost destule sezoane in care am castigat meciuri in care am fost dominati clar. Acum, Lienen a avut 3 meciuri in care am dominat mai mult decat clar, la capitolul ocazii, meciuri in care am avut bare, ratari din 3-4 metri sau penalty ratat. E o vorba care spune ca antrenorul te duce pana in fata portii. Acolo intervine valoarea jucatorilor. Voi ziceti de Tudorie care a ratat 2 ocazii mari si Filip 1. In acelasi meci, Marquinhos, un jucator foarte valoros si care ne-a lipsit mult, a ratat 2 ocazii cel putin la fel de mari, Giurgiu 2, Zaharia 1. In locul celor 3 cine mai trebuia bagat?

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |