STIRI Liga I Revine Iorga la Oţelul?

Laurentiu Catalin IorgaLaurentiu Catalin IorgaChiar dacă în iarnă a fost anunţat ca un transfer de 500.000 de euro, Cătălin Laurenţiu Iorga, ar putea reveni la Oţelul mai repede decât s-ar fi aşteptat cineva.

Primul care “a scăpat porumbelul” a fost directorul executiv Remus Pascu care a declarat la începutul anului că fostul campion cu Oţelul ar fi doar împrumutat la Astra Giurgiu, echipa patronată de Ioan Niculae. Mai nou şi directorul general Narcis Răducan a refuzat să dea prea multe detalii spunând că e confidenţial contractul lui Iorga, dar managerul nu a negat că e posbilă o revenire, semn că giurgiuvenii nu ar vrea să mai dea banii pe jucător.
Cum Iorga a prins doar patru partide pe teren în tricoul celor de la Astra, timp în care a marcat un singur gol, este destul de posibil ca să nu-i fie activată clauza de cumpărare, iar mijlocaşul să revină la noi din vară.
Laurenţiu a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă. Per total a strâns 179 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 23 de goluri. A fost campion şi supercampion cu Oţelul în 2011 şi a evoluat de 3 ori în Liga Campionilor!
Sezonul acesta, Laurenţiu Iorga a evoluat la Oţelul în 18 partide (16 ca titular), în care a strâns 1396 de minute jucate şi a marcat un singur gol, fiind trimis ca împrumut la Astra în iarnă.

Narcis Răducan: “Contractul lui Iorga e confidențial, se poate întâmpla orice. Depinde de el dacă se va întoarce, depinde și de ce se va întâmpla la noi. E greu să facem strategii cu o lună înainte. Nu putem să ne gândim la Antal, e golgheterul campionatului și e cam scump.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 corneliu » 30-04-2014 20:25

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu>>nu te intoarce.
Nu toti sunt atat de naivi sa o ia in freza ca cei de la stana..au avut timp sa-l cunoasca.Cum sa dai ma bani pe toate cacaturile?Nu intereseaza pe nimeni asemenea specimene si nu cred ca mai e cineva care sa regrete plecarea lui.Pacalici de fotbal pacaleala pentru fraieri.
−5

corneliu

  •  
  •  

#2 84 generation » 30-04-2014 20:26

Iorga la mijloc si henrique cel din tur este exact ce lipseste in momentul de fata. Cu cei doi si salariile platite, otelul o sa fie din nou ce mereu ce mi-am dorit : pe la mijlocul clasamentul si din cand in cand in cupele europene :)
+4

84 generation

  •  
  •  

#3 84 generation » 30-04-2014 20:46

Citez pe corneliu:
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu>>nu te intoarce.
Nu toti sunt atat de naivi sa o ia in freza ca cei de la stana..au avut timp sa-l cunoasca.Cum sa dai ma bani pe toate cacaturile?Nu intereseaza pe nimeni asemenea specimene si nu cred ca mai e cineva care sa regrete plecarea lui.Pacalici de fotbal pacaleala pentru fraieri.Gresesti amice, parerea mea
+4

84 generation

  •  
  •  

#4 Johnny8 » 01-05-2014 08:32

se face deplasare la Botosani? merge cineva??
+2

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |