STIRI Liga I FC Botoşani vs Oţelul: Duelul declaraţiilor

Abder Ramdane si Ewald Lienen in fata unui nou meci capitalAbder Ramdane si Ewald Lienen in fata unui nou meci capitalCele două echipe se întâlnesc duminică într-un meci capital pentru Oţelul, gazdele fiind totuşi lipsite de griji pe acest final de campionat. Cu toate acestea, botoşănenii îşi doresc victoria pentru a urca şi mai mult în clasament, în timp ce Oţelul nu are voie să piardă după ce a ajuns din nou pe o poziţie care ar duce-o în eşalonul secund la finalul sezonului!


Ewald Lienen spune că echipa noastră va sacrifica spectacolul, căutând cu disperare punctele atât de necesare salvării.

Leo Grozavu (antrenor FC Botoşani): “Ne aşteaptă un joc dificil, asta este sigur. Am urmărit Galaţiul, îi știm pe jucători. Este o echipă bună şi, mai ales din iarnă încoace, care a făcut jocuri bune în deplasare. Eu unul sunt conştient că ne va aştepta un joc foarte dificil, dar, aşa cum au mai fost şi alte jocuri grele, am încredere că putem depăşi şi de această dată adversarul Ne-ar ajuta să obținem un loc la final la care nu cred că s-ar fi gândit cineva la startul campionatului.”

Ewald Lienen: „Trebuie să fim preocupați de obținerea punctelor, nu de un joc spectaculos. Deși am făcut multe partide bune în acest an, n-am reușit să acumulăm suficiente puncte pentru a sta liniștiți la final. Vom da totul pe teren pentru puncte, indiferent că jucăm cu Timișoara, care e în zona noastră, sau cu FC Vaslui, care e între primele clasate.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |