STIRI Liga I “Să nu-şi păteze CV-ul cu o eventuală retrogradare”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a afirmat că le-a cerut jucătorilor să ridice capul din pământ şi să lupte până la sfârşit pe acest final de sezon, pentru a nu retrograde cu Oţelul. Managerul a făcut lumină şi în cazurile Sîrghi şi Astafei explicând că s-a documentat şi aceştia au drept de joc. El a mai spus că mai sunt şi alţi jucători care şi-au depus memorii.


Narcis Răducan: “Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus să ridice capul din pământ, încă putem reuşi. Ne vom lupta până la sfârşit, ne stă încă în putere să îndeplinim această grea misiune. Singurul lucru care ne sprijină este dorinţa fiecăruia de a demonstra din punct de vedere sportiv că merită să fie în prima liga şi să nu-şi păteze CV-ul cu o eventuală retrogradare. Mai mulţi jucători şi-au depus memorii, dar numai Sîrghi şi Astfei solicitau rezilierea imediată a contractului. Dar nu s-a dat nici un verdict încă la acele memorii, deci au drept de joc, m-am documentat şi sunt sigur de asta.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 07-05-2014 07:10

E si normal ca singurul lucru care ar putea fi motivant pentru ei este ca sa nu-si pateze CV-ul cu o retrogradare. In conditiile in care patronul nu are nici o treaba cu echipa, primarul baga bete in roate din toate pozitiile iar suporterii vin la meciuri doar pentru a injura jucatorii, nicidecum cu intentia de a-i sustine e ceva de inteles. Poate un motiv in plus va fi atasamentul aratat de cei care au fost prezenti la intalnirea de la stadion de marti seara. Macar cei 150-200 de suporteri merita o echipa in prima liga.
+2

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |