Narcis Raducan cere uniune intre suporteri si jucatoriNarcis Raducan cere uniune intre suporteri si jucatoriOţelul îşi joacă azi poate ultima şansă de a rămâne în Liga I şi din sezonul următor, iar acest lucru se vede şi în discursul grav adoptat de preşedintele clubului, de antrenorul principal sau de căpitanul echipei. Iată ce au declarat aceştia înainte de „finala suferinţei” cu Timişoara:


Gabriel Giurgiu: “Știm cât de important e acest meci. Pentru noi doar victoria contează acum. În urmă cu trei ani ne luptam sus în clasament, era meciul decisiv, acum e pentru evitarea retrogradării, dar eu spun că-i la fel de decisiv. Nu contează ce s-a schimbat de atunci până în prezent, trebuie să câștigăm meciul cu Timișoara. E mai mare presiunea acum cu Timișoara decât în urmă cu trei ani, pentru că atunci câștigam din elan. Am vorbit și în vestiar, suntem motivați să luăm cele trei puncte din partida cu Timișoara.”

Narcis Răducan: “Atât timp cât nu e decis matematic, putem spune că nu-i o finală, dar folosim acest termen pentru a ne motiva pe toți. Mai sunt puține meciuri până la final și trebuie să câștigăm cu Timișoara, nu mai avem altă variantă. Mizăm pe o mobilizare generală, atât în rândul suporterilor, cât și în rândul jucătorilor. Nu mai contează ce războiae avem, trebuie să trecem peste orice pentru a ne salva de la retrogradare. În condiții normale, mai e nevoie de șapte puncte pentru a ne salva de la retrogradare, dar cel mai important e următorul meci.”

Ewald Lienen: „Nu-s sigur că Timișoara va veni la egal, nici ei nu-s încă salvați de la retrogradare. În ultima vreme, Timișoara a scos foarte multe puncte de pe teren străin. La noi e un blocaj psihic. Au fost multe meciuri în care un gol marcat ne putea descătușa. E greu de înțeles pentru jucători cum am pierdut de atâtea ori când am jucat bine. Am jucat slab la Dinamo și la Botoșani și am pierdut, e în regulă, dar am pierdut și când am jucat bine. Trebuie să ne revenim, chiar dacă e greu de înţeles cum e posibil așa ceva. Trebui să credem în noi și în forța noastră de joc. Voi face câteva schimbări în echipă, dar nu pot folosi prea mulți jucători care n-au mai intrat de ceva timp. Costin nu mai are ritmul de joc și e greu să intre acum. Gavrilă e singurul accidentat, am la dispoziție 20 de jucători de câmp și sper să aleg cele mai bune soluții.”