STIRI Liga I ”Oțelarele” continuă play-off-ul la Constanţa

Echipa de fete a OteluluiEchipa de fete a OteluluiDupă calificarea în primele opt din „Cupa României”, dar și o pauză deja obișnuită, echipa feminină a clubului Oțelul revine la meciurile din turneul play-off pentru promovarea în Superligă. Duminică, 11 mai, de la ora 11.00, ”oțelarele” vor juca la Constanța, pe stadionul „ŞNC”, cu Selena, în etapa a II-a din play-off-ul Ligii I.

Oțelul este vicelider
Jocul de la Constanța este abordat de echipa pregătită de Ion Morohai de pe locul doi în serie. Oțelul are patru puncte, trei aferente victoriei 3-1 de la Buzău, din prima etapă a play-off-ului, iar unul ca urmare a poziției pe care au terminat sezonul regulat, golaveraj 3-1. Gazdele jocului de duminică sunt pe ultimul loc, fără puncte, golaveraj 1-4, după înfrângerea din prima etapă a play-off-ului, 1-4, la Alexandria. Primul loc în play-off este Universitatea Alexandria, gruparea teleormăneană având șase puncte, trei de la victoria cu Buzăul și alte trei ca urmare a poziției de lider pe care a terminat sezonul regulat. O altă adversară a gălățencelor pentru primul loc este Viitorul Buzău, locul trei, cu două puncte.

Victorie, egal și înfrângere în meciurile cu Selena
Cele două adversare de duminică s-au întâlnit de trei ori, de două ori în sezonul regulat al Ligii I cât și în turul inaugul al „Cupei României”. Bilanțul echipei gălățene cu Selena Constanța este: o victorie, o remiză și o înfrângere. Victoria a fost la Galați, în Cupă (4-1), remiza s-a înregistrat în sezonul regulat în ultima etapă (3-3), tot la Galați, iar înfrângerea a fost 2-7, în turul sezonului regulat la Constanța.

Arbitrii vor fi din Ialomița
Față de jocurile din sezonul regulat, când meciurile erau arbitrate de localnici, în play-off jocurile vor fi conduse de arbitri din alte județe. Jocul de duminică va fi condus la centru de Ionela Pușcașu din Slobozia. Asistenții arbitrei vor fi: Liviu Florin Burlacu din Urziceni și Jenel Ionuț Dimace din Slobozia. Observator al jocului a fost delegat Vasile Bratu din Slobozia.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |