STIRI Liga I “Am respectat planul stabilit dinainte de meci cu suporterii şi ne-a ieşit”

FOTO: Razvan ChirnoagaFOTO: Razvan ChirnoagaFlorin Lovin a marcat primul său gol în tricoul Oţelului, o reuşită de 3 puncte cu ACS Timişoara, care ne menţine în lupta pentru salvare. Mijlocaşul a înscris astfel după aproape 6 ani în Liga I, dar gândul său s-a îndreptat deja spre importantul meci de la Vaslui.


Lovin a explicat că el şi colegii săi s-au bucurat moderat pentru victoria de joi, ştiind că-i aşteaptă alte trei etape de foc, mai ales că trebuie rezolvată măcar acum problema cu legatul a două victorii consecutive! El a mai precizat că a fost încântat de atmosfera creată de fanii oţelari, aceştia hotărând să lase totul la o parte pentru a încuraja echipa aşa cum stabiliseră chiar înainte de meci, la o şedinţă la care a luat parte şi Lovin.
Florin Lovin (32 de ani) are 1,90m înălţime, 76 de kg, este dreptaci şi joacă pe postul de închizător. Fotbalistul născut la Piatra Neamţ a mai jucat la Rafinăria Dărmăneşti, FCM Bacău, Steaua, TSV 1860 Munchen, Kerkyra, Kapfenberg şi Matterbusrg. Înainte de a veni la Oţelul a mai fost antrenat de Ewald Lienen, în Germania. Jucătorul de 32 de ani are o vastă experienţă europeană, el având zeci de meciuri la activ în cupele europene. Cu Oţelul a semnat în iarnă, devenind imediat om de bază cu 12 meciuri la activ pentru echipa gălăţeană în care a contabilizat 1053 de minute pe terenul de joc.  

Florin Lovin: “Am respectat planul stabilit dinainte de meci cu suporterii şi ne-a ieşit. Mă bucur că am reuşit să câştigăm în faţa suporterilor, au tratat acest meci ca pe o finală. Nu înseamnă că suntem deja salvaţi, chiar am vorbit în vestiar şi nu a fost o bucurie exagerată. Deja ne gândim la meciul următor cu FC Vaslui, nu avem nimic de petrecut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, cred că principala noastră problemă în acest retur a fost ca niciodată nu am legat două rezultate pozitive la rând.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 10-05-2014 19:09

Stadionul a fost aproape plin (ma refer la locurile disponibile) si dupa parerea mea a contat si faptul ca a fost gratis. Cred deasemenea ca este important si faptul ca ai victorii acasa, nu numai infrangeri. Am auzit vorbind persoane langa mine ce spuneau ca nu au mai fost la stadion de la meciul de istorie cu Poli Timisoara. Unii povesteau cum mergeau pe vremuri in deplasari, cand Combinatul punea la dispozitie gratis, garnituri de tren (in baza cotizatiei la asa zisul Sindicat). In concluzie, erau persoane avide de fotbal, si cu o cultura fotbalistica foarte buna, inclusiv la curent cu Liga 1. Lumea ar veni la meciuri, dar probabil trebuie umblat putin si la preturi, la la calitatea meciului. Personal cred ca Petre Grigoras e un antrenor cu un stil de joc ce ar atrage lumea in tribune, asta in situatia unuifinantator onorabil.

mateuts37

  •  
  •  

#2 vitzamina » 10-05-2014 19:14

Am reusit si eu sa ajung la meci pentru prima data in 2014.
Parerea mea e ca la acest meci a mers totul perfect, din tribune pana la copii de mingi. Ce a lipsit a fost penalty-ul obtinut de Cooper si poate inca un gol pe care baietii l-ar fi meritat cu drept si indesat !
Daca ar fi asa la fiecare meci ... jos palaria !

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |