STIRI Liga I “Acum, cu tot Galațiul, ne vom pregăti pentru Viitorul”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan era foarte fericit că Oţelul a învins la Vaslui, deşi a recunoscut că formaţia gazdă este doar o umbră a ceea ce a fost odată. Preşedintele speră ca publicul gălăţean să umple acum din nou stadionul, la meciul cu Viitorul Constanţa, pentru ca jucătorii lui Ewald Lienen să câştige şi să se salveze de la retrogradare.


Răducan şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile de după jocul dintre Braşov şi Dinamo, deşi acest lucru nu era necesar, deoarece se vede cu ochiul liber că mai toate contracandidatele noastre folosesc metode murdare de a rămâne în Liga I.
La final, directorul general a amintit din nou de “cazul Corona”, cerând încă o dată comisiilor să nu facă vreun abuz prin care să stabilească un clasament final în afara terenului de joc.
De partea cealaltă, fostul campion cu Oţelul şi actualul golgeter al campionatului, Liviu Antal, era total debusolat de situaţia formaţiei FC Vaslui.  

Narcis Răducan: "Am câştigat acest meci pe filieră braziliană. Mă bucur că Henrique a înțeles ce am vrut noi de la el, că s-a reintegrat în echipă și că a fost și eficient. Am avut meciul la discreţia noastră. Am avut noroc că am întâlnit o echipă cu mari probleme financiare. În aceeași măsură, este bine că noi ne-am păstrat seriozitatea până la capăt, pentru că la astfel de meciuri, dacă nu ești concentrat, te poți încurca. Acum, cu tot Galațiul, ne vom pregăti pentru meciul cu Viitorul, din etapa viitoare, sper să avem din nou un stadion arhiplin, într-o atmosferă de zile mari, pentru o victorie și o salvare de la retrogradare. Echipa lui Gică Hagi joacă fotbal, așa că va fi un meci dificil, aș compara-o cu Sportul Studențesc, care era un arbitru al campionatului, era mereu greu de bătut. Și pe cei de la Viitorul va fi presiune mare, așa că noi vom fi avantajați din punct de vedere al experienței. Cât despre meciul FC Brașov - Dinamo, am avut puterea mai apoi să-mi cer scuze. În general, rezultatele sunt corecte pe teren, și în campionate mai puternice sunt astfel de jocuri, dar cred că la noi campionatul s-a însănătoșit. Sub imperiul supărării după eşecul de la Botoşani, am gândit cu voce tare. Pe viitor, voi fi mai echilibrat, din moment ce n-am dovezi. Legat de Corona, am atras atenţia că ei vor fi excluşi. Este normal să sărim cu gura, pentru că aici este vorba de interesul nostru. Trebuie să rămână clasamentul acesta, să se decidă totul pe teren, nu la comisii. Sper că am tras un semnal de alarmă."

Liviu Antal: ”N-avem ce să spunem, decât să felicităm echipa pentru că se prezintă la aceste meciuri. Nu mai putem vorbi de profesionalism la Vaslui. Nu este omenesc ce se întâmplă aici. Noi abia mai facem antrenamente, d-apoi să vorbim de vitaminizare. Am ajuns într-o situația mai disperată decât este la Rapid. Este păcat că echipa a ajuns în situația asta. Sper să se sfârșească odată, dar noi acum așteptăm să se termine campionatul și gata. Oricum, nu pot să vorbesc mai multe, sunt jucător sub contract. Cât despre transfer, eu n-am impresar, așa că vom vedea ce se va întâmpla după finalul campionatului.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 fcogalati » 12-05-2014 10:00

Dupa etapa 32 deja s-au trasat cele doua retrogradate care se vor lua de mana cu Corona. Ele sunt Sageata si Timisoara, echipe care isi pot face de pe acum bagajul ptr liga a doua. Ma bucur ca inca odata in meciul decisiv le-am bagat mortu'n casa timisorenilor si sustinatorului lor financiar, vechiului nostru "prieten" Marian Iancu.
+1

fcogalati

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-05-2014 21:42

Cu totii la meci!!!Narcis sper sa ramai la Galati si din vara daca ne vom salva(Doamne ajuta)!!!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |