STIRI Liga I “15 mai 2011 a fost un moment unic”

Liviu Antal pe cand evolua la OtelulLiviu Antal pe cand evolua la OtelulInvitat prin intermediul telefonului la emisiunea de radio Lider Sportiv, Liviu Antal, fost campion cu Oțelul, a declarat: ”Este adevărat că am devenit liber de contract, dar deocamdată cei de la Vaslui au depus recurs. Despre o posibilă întoarcere la Galați, nu aș spune nu! Am petrecut trei ani minunați la Oţelul, am avut o echipă și un colectiv unit. Galațiul este un oraș frumos care iubește fotbalul. Știu că și Adrian Sălăgeanu a devenit liber de contract și așteaptă oferte, Doamne ajută să vină la Oțelul. Țin legătura cu foștii colegi din acea perioadă, am rămas prieteni. ”Para” știu că este manager la Flacăra Moreni, el este un băiat inteligent, ceea ce face acum i se potrivește. 15 mai 2011 a fost un moment unic, pentru că una este să câștigi campionatul cu o echipă mare, iar alta cu o echipă mai mică, cum am fost noi. Satisfacțiile au fost imense, cred că nimeni nu va uita acele momente, şi aici mă refer la jucători, conducători, suporteri sau oamenii din Galați. Nu știu ce s-a întâmplat în acești trei ani de la câștigarea campionatului, stiu că au fost ceva probleme. Atunci am avut un președinte bun, Marius Stan a știut să gestioneze acele momente, a contat foarte mult acest lucru. Cred că atunci grupul era mult mai unit!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 12-05-2014 12:11

Pacat de mizeriile de aici, eu sunt sigur ca s-ar fi intors, o perioada.. insa in conditiile actuale, este de evitat

Leviathan

  •  
  •  

#2 Arkan » 12-05-2014 18:05

Sunt doi jucatori de mare valoare, un fundas stanga ca Salageanu sigur nu ne-ar strica (desi Dan Popescu a crescut enorm in joc si are o vointa de fier), iar despre Antal, ce sa mai zicem...nu cred ca exista echipa in Liga I la care sa nu fie titular cert!
Cred ca toti suporterii tin la baietii astia doi pentru contributia pe care au avut-o si ne-am bucura sa-i vedem inapoi!

Arkan

  •  
  •  

#3 Aruon » 12-05-2014 21:40

RESPECT Antal.Esti campionul nostru!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |