STIRI Liga I Oțelul a remizat la Constanța cu Selena

Otelarele au remizat la ConstantaOtelarele au remizat la ConstantaÎn etapa a II-a din play-off-ul Ligii I feminine, Oțelul a scos doar o remiză, 1-1, pe terenul ultimei clasate, Selena Constanța. Chiar dacă au deschis scorul prin Loredana Nica, iar la pauză au intrat în avantaj și au mai ratat câteva șanse bune de a marca ”oțelarele” au încheiat jocul de la malul mării la egalitate.


Ion Morohai, antrenorul echipei gălățene a trimis în teren titularele: Elena Toma - Irina Ivan, Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan, Monica Bențoiu, Dana Radu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă, Georgiana Stratu, Loredana Nica. Au mai jucat: Carmen Ciobanu, Aura Harabagiu şi Elena Sfinteș.
După egalul de la Constanța, Oțelul se menține pe locul doi în Seria Sud din Liga I feminină, cu cinci puncte din două jocuri, golaveraj 4-2. ”Oțelarele” sunt despărțite de echipa de pe primul loc, ocupat de Universitatea Alexandria, de patru puncte.
Etapa viitoare, ultima din turul play-off-ului, echipa feminină de la clubul Oțelul va juca pe teren propriu derby-ul seriei cu liderul Universitatea Alexandria. Meciul este programat să se dispute duminică, 18 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul „Ancora-Zoltan David”.
În celălalt meci al etapei a II-a din play-off, Universitatea Alexandria a învins Viitorul Buzău cu 7-1. După două din cele șase etape din play-off, clasamentul seriei este următorul:

1. Universitatea Alexandria: 9 puncte, golaveraj 11-2
2. Oțelul Galaţi: 5 puncte, golaveraj 4-2
3. Viitorul Buzău: 2 puncte, golaveraj 2-10
4. Selena Constanța: 1 punct, golaveraj 2-5.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 13-05-2014 16:01

promoveaza primele doua locuri?

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Dregan » 13-05-2014 16:51

Citez pe Steel Dany:
promoveaza primele doua locuri?

In mod normal doar primul loc

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |