STIRI Liga I „Tot sezonul se reduce la acest meci”

Ewald LienenEwald LienenFlorin Lovin, Narcis Răducan şi Ewald Lienen au vorbit într-o conferinţă de presă despre „meciul supravieţuirii” contra celor de la Viitorul Constanţa. Mijlocaşul este de părere că dacă Oţelul va învinge vineri, atunci se va salva de la retrogradare. Directorul general crede că motivaţia vestiarului şi un stadion plin pot ajuta echipa să câştige acest meci decisiv. Antrenorul afirmă că totul se reduce la acest meci, această finală după cum a catalogat-o. Lienen ştie că un succes ar însemna automat faptul că Viitorul va termina sub noi în clasament. Tehnicianul german a vorbit despre stadionul nostru ca despre casa noastră şi spune că Oţelul trebuie să valorifice avantajul terenului propriu cu cu tot ce implică asta.
Florin Lovin: „Este meciul decisiv al campionatului. Cred că printr-un succes la partida cu Viitorul vom încheia toate socotelile de evitare a retrogradării. Trebuie să ţinem cont de faptul că am făcut destui paşi greşiţi acasă. Viitorul e o echipă imprevizibilă şi trebuie să fim foarte atenţi.”

Narcis Răducan: „Sperăm să nu fie ploaie. Cu un stadion plin în spate şi motivaţia din vestiar, cred că putem câştiga acest meci. Viitorul are un meci la îndemână în ultima etapă cu Ceahlăul, iar noi vom juca pe terenul campioanei chiar la decernarea trofeului. Pentru noi jocul cu Viitorul e cel decisiv.”

Ewald Lienen: „Toată lumea ştie că e o finală. Tot sezonul se reduce la acest meci. Dacă vom câştiga avem şanse foarte mari să ne salvăm. Un succes cu Viitorul ar însemna automat cel puţin o echipă care va termina sub noi la finalul sezonului. Pentru a realiza ce ne-am propus trebuie să fim implicaţi cu totul. Viitorul are mulţi jucători valoroşi, dar asta nu mai contează pentru noi. E casa noastră, e stadionul nostru, aşa că trebuie să profităm de avantajul pe care îl avem.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Surpass » 15-05-2014 10:56

Orice s-ar intampla, RESPECT LIENEN !!!

Surpass

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 15-05-2014 17:18

Bineinteles ca voi fi in tribune! Otelul va invinge! Si ii va invinge si pe Steaua, asa ca sa le strice sarbatoarea!
FORZA OTELUL! RESPECT LIENEN! SPER SA FIM SI DE LA ANUL IN ACEEASI FORMULA!

bogdan64

  •  
  •  

#3 VLAD » 15-05-2014 19:13

HAI OTELUL !!! HAI OTELUL !!! TOT GALATIUL E CU TINE !!!!

VLAD

  •  
  •  

#4 Denis » 15-05-2014 20:44

Si Viitorul vrea sa castige aceasta partida. Cel mai destept va castiga. Trebuie sa nu ramanem descoperiti in aparare in incercarea de a marca. Trebuie sa fim atenti in fiecare compartiment, sa fim destepti, sa dominam jocul, sa ne instalam in jumatatea lor de teren inca din inceputul partidei. Sa nu-i lasam deloc sa respire. Ne trebuie concentrare maxima timp de 90 de minute, si vom castiga aceasta finala.

FORZA OTELUL!!!! LUPTA GALATI!!!!

Denis

  •  
  •  

#5 Aruon » 15-05-2014 21:48

Haide Otelule!!!Sa speram maine ca vom fi iar triumfatori si mandri dunareni!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |