STIRI Liga I Lovin: “Să ne propunem mai mult de la anul”

Lovin si colegii sai vor sa scape de retrogradare pentru a putea lupta mai sus la anulLovin si colegii sai vor sa scape de retrogradare pentru a putea lupta mai sus la anulFlorin Lovin a explicat că speră ca echipa noastră să se salveze, iar de la anul conducerea să-şi propună mai mult decât evitarea retrogradării. Mijlocaşul este de părere că formaţia gălăţeană are nevoie de stabilitate pentru a se putea bate la obiective mai măreţe.


Lovin a mai explicat că el şi colegii săi vor face tot ce este omeneşte posibil pentru a scăpa echipa, iar apoi vor vedea mai departe ce se va întâmpla după terminarea campionatului.

Florin Lovin: „Am semnat cu Oţelul un contract pe un an şi jumătate. Cu siguranţă, e prima opţiune pentru mine, mai ales dacă ne vom salva de la retrogradare. Dar trebuie să fie o discuţie cu cei din conducere, să ne propunem mai mult, să nu avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare. E nevoie de stabilitate, doar aşa se poate face performanţă. Tot ce ţine de noi în acest moment e să ne salvăm de la retrogradare, de restul ne vom ocupa după ce se termină campionatul.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 VLAD » 15-05-2014 19:10

HAI OTELUL !!!!!

VLAD

  •  
  •  

#2 Aruon » 15-05-2014 21:51

Forza Otelul!Sper sa ramanem cu jucatorii din iarna,cu Lienen si cu Narcis si in sezonul urmator!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |