STIRI Liga I Oţelarii au mulţumit publicului gălăţean

Gabriel GiurgiuGabriel GiurgiuOţelul a dat de pământ cu Viitorul Constanţa şi s-a salvat de la retrogradare cu o etapă înainte de finalul sezonului. După meci, atât conducerea, cât şi jucătorii, au ţinut să mulţumească publicului gălăţean care a fost alături de echipă pe acest final infernal de campionat.


Narcis Răducan: "A fost o partidă decisivă pentru noi. Am reușit ce trebuia să reușim. Mulțumesc Galațiului! Am cerut ajutorul gălățenilor să vină să ajute echipa pentru că ne simțeam singuri. Am închis ermetic vestiarul și ne-am gândit doar la fotbal, asta e cheia succesului. Ne-au pus în dificultate la început, ușor-ușor am echilibrat meciul și apoi experiența și-a spus cuvântul. Nu va fi o excursie cu Steaua. E vorba de bani, de drepturile de televizare, în plus pentru fiecare jucător contează un meci cu Steaua.

Florin Lovin: “A fost un meci foarte greu, până când ei au rămas în zece. Apoi a fost un alt meci. Am avut noroc să ieșim de la pauză supermotivati și apoi a fost un meci la discreția noastră. Vreau să ne felicităm, am demonstrat că o echipă preocupată să joace un fotbal spectacol a ieșit învingătoare. La pauză au fost niște cuvinte dure în vestiar, a fost multă frustrare adunată în tot acest retur, dar am eliminat totul și am ieșit o cu totul altă echipă de la vestiar. Sper să fie stadionul plin pe Național Arena, împotriva Stelei. Venim după trei victorii consecutive, cred că va fi un spectacol frumos.“

Gabriel Giurgiu: “Nu ne așteptam la o asemenea diferență de scor. A fost un sezon greu, cu multe probleme, dar ne bucurăm că am reușit să ne salvăm în ultimul moment. Pentru noi a fost o adevărată finală. Ne bucurăm pentru victorie și ne bucurăm pentru publicul minunat care a venit să ne susțină. Trebuie să fim sinceri, a fost un meci destul de dificil cât am fost 11 la 11. Dar importantă este victoria.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 17-05-2014 16:20

Oleee,oleee multumim Oteluuule!Ma bucur nespus pentru aceasta salvare!!!
+2

Aruon

  •  
  •  

#2 Issos » 17-05-2014 17:57

fotbalclubotelul.ro/.../... Pt. abonati. un gest frumos, demn de un club mare.
+1

Issos

  •  
  •  

#3 bigsorin » 17-05-2014 17:57

Citez pe AlynAvaloh:
Oleee,oleee multumim Oteluuule!Ma bucur nespus pentru aceasta salvare!!!

Oleee,oleee te iubim Oteluuule!Ma bucur pentru aceasta salvare!!!
+1

bigsorin

  •  
  •  

#4 bogdan64 » 17-05-2014 18:52

Bravo baieti! Sper ca sezonul urmator sa fiti in aceeasi formula, patronul sa va dea banii cuveniti si sa ocupam un loc de Cupa Europeana sau sa castigam Campionatul! O meritati si o meritam si noi, suporterii vostri! Daca nu ar fi fost atatia pasi gresiti in tur si retur oare unde am fi fost?!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |