STIRI Liga I Adamescu la DNA!

Dan Grigore AdamescuDan Grigore AdamescuPatronul Oţelul, Dan Grigore Adamescu, dă azi cu subsemnatul la Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce ieri i-au fost percheziţionate firmele şi locuinţa, el fiind anchetat  în dosarul celor 4 judecători care ar fi primit şpagă pentru rezolvarea cazurilor de insolvenţă, numele echipei noastre apărând în anchetă din acest motiv.
“Miliardarul fără chip” a apărut la DNA în jurul ore 10.00 şi bineînţeles că nu a declarat nimic presei, de altfel el nescoţând un cuvânt până acum, în doi ani de când este patronul Oţelului.
Dosarul celor de la DNA cuprinde şi data de 10 iulie 2013, la care judecătorul Moldovan ar fi desemnat-o preferenţial pe Borza Monica Angela în calitate de administrator judiciar în dosarul privind insolvenţa SC FC Oţelul Galati SA:
 
Referat DNA: "La data de 10.07.2013 judecătorul sindic Moldovan Mircea a desemnat-o preferențial pe Borza Monica Angela în calitate de administrator judiciar în dosarul nr. 23900/3/2013 privind insolvența SC FC Oțelul Galați SA.
- la data de 10.07.2013, Moldovan Mircea i-a spus numitei Borza Monica Angela că în dosarul nr. 23900/3/2013 privind insolvența SC FC Oțelul Galați SA a amânat un termen de judecare pentru data de 04.12.2013, precizând că va soluționa „opoziţiile și problemele” ce vor apărea conform intereselor acesteia, reprezentantul ACTIV LICHIDATOR, reproșându-i judecătorului sindic că „se plânge” de singurul dosar pe care i l-a repartizat;
În scopul deschiderii ilegale a procedurii de insolvență a SC FC Oțelul SA, în dosarul nr. 23900/3/2013, în data de 02.09.2013 judecătorul Moldovan Mircea i-a comunicat numitei Borza Monica Angela că nu a lăsat la arhiva instanței dosarul menționat mai sus întrucât din documente ar rezulta că societatea a înregistrat în cursul anul 2012 un profit de 27 miliarde lei vechi, ceea ce ar putea declanșa un scandal de presă cu privire la faptul că a admis deschiderea procedurii falimentului la o societate aflată pe profit. Ca atare, judecătorul Moldovan Mircea i-a solicitat practicianului în insolvență să depună la dosar „concluzii scrise, nu datate, ca și cum ar fi fost la termen” care să conțină aspecte de natură a susține decizia de intrare în insolvență a societății menționate.
Borza Monica Angela a întocmit concluziile respective, după care a depus concluzii scrise la dosar din care rezultă că bilanțul existent la dosarul menționat a fost întocmit în mod eronat de către contabilii SC FC Oțelul SA."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Tudor » 22-05-2014 14:22

Nu ma pricep, dar ar trebui sa fim scosi din starea de insolventa, iar clubul sa poata sa fie vandut...
Sper sa nu fie clubul afectat pentru ca jegul asta a facut prostii...singurul vinovat e Adamescu si e cel care trebuie sa plateasca.

Tudor

 •  
 •  

#2 bogdanmihai » 22-05-2014 15:05

citez Gandul.info :"Avocatul miliardarului Dan Adamescu, cel care s-a sinucis luni la metrou, avea calitatea de martor în dosarul în care proprietarul Astra Asigurări este suspectat că ar fi dat mită prin intermediari pentru coruperea unor judecători. George Claudiu Dumitru a colaborat cu procurorii DNA, ducând chiar şi documente din care ar rezulta că Adamescu şi fiul său ar fi dat mită. Miza şpăgilor pe care Adamescu le-ar fi dat era de 7 milioane de euro, bani pe care proprietarul Astra Asigurări ar fi urmat să-i primească dintr-un dosar de faliment"
Ce coincidenta...7 milioane de euro. Va spune ceva suma asta?! Oare de unde era miza asta?
+1

bogdanmihai

 •  
 •  

#3 bogdanmihai » 22-05-2014 15:19

DNA spune că unul dintre judecători a băgat ilegal în insolvenţă compania Carrefour, dar şi clubul sportiv FC Oţelul. În schimb, judecătorul a luat şpagă de la fostul deputat PSD Iosif Armaş.

bogdanmihai

 •  
 •  

#4 Arkan » 22-05-2014 15:20

Buna observatia, Bogdan!

Referitor la cei care zic ca Sarghi, Astafei si Marquinhos au plecat, nu este adevarat:
lpf.ro/.../...
Cererile lui Sarghi, Astafei, Marquinhos si Popescu s-au amanat. Poate ii platim acum, in ceasul al 12-lea...

Arkan

 •  
 •  

#5 bogdanmihai » 22-05-2014 15:26

Citez pe Arkan:
Buna observatia, Bogdan!

Referitor la cei care zic ca Sarghi, Astafei si Marquinhos au plecat, nu este adevarat:
lpf.ro/.../...
Cererile lui Sarghi, Astafei, Marquinhos si Popescu s-au amanat. Poate ii platim acum, in ceasul al 12-lea...

Temporar. Eu am vorbit cu Marquinhos dupa meciul cu oile si mi-a zis ca Sarghi n-a venit si nu e accidentat. Doar ca "nu a putut". Mai departe nu stiu, dar banuiesc ca nu vrea sa mai ramana

bogdanmihai

 •  
 •  

#6 viorel21 » 22-05-2014 15:33

Citez pe Tudor:
Nu ma pricep, dar ar trebui sa fim scosi din starea de insolventa, iar clubul sa poata sa fie vandut...
Sper sa nu fie clubul afectat pentru ca jegul asta a facut prostii...singurul vinovat e Adamescu si e cel care trebuie sa plateasca.

Stiu k suna stupid faptul k intr-un fel ii i-au apararea.. :-x Dar.. Stiti cate cluburi din prima liga stau mai prost decat noi la capitolul plata salariilor?! :o
−1

viorel21

 •  
 •  

#7 viorel21 » 22-05-2014 15:38

Poate o parte dintre ei isi vor gasii contracte pe la medias sau brasov, unde nu s-a platit niciun salariu anu asta, ca nu au chiar toti loc la fc stana sau petrolul.. Probabil ca vor ajunge prin campionate obscure cei mai multi dintre ei, dar absolut corect vor fi platiti mai bine si la timp !!
−1

viorel21

 •  
 •  

#8 Ciprica » 22-05-2014 17:40

Citez pe bogdanmihai:
citez Gandul.info :"Avocatul miliardarului Dan Adamescu, cel care s-a sinucis luni la metrou,


Bine ca nu s-a aruncat Adamescu in fata metroului, ca iesea un impact nimicitor. Pentru metrou...

Ciprica

 •  
 •  

#9 bogdanmihai » 22-05-2014 17:50

Citez pe Ciprica:
Citez pe bogdanmihai:
citez Gandul.info :"Avocatul miliardarului Dan Adamescu, cel care s-a sinucis luni la metrou,


Bine ca nu s-a aruncat Adamescu in fata metroului, ca iesea un impact nimicitor. Pentru metrou...

din care cred ca echipa Otelul iesea mai castigata cu castigul ei. Cat de animal sa fii sa furi munca asidua a unor oameni, fara sa ai niciun merit?! Vezi un maldar de bani undeva..hai sa-l fur! asta e filozofia omului de afaceri roman. Nu vede la tv toata ziua...omul de afaceri dinu patriciu(hot innascut) , s.o.v.(mai hot), george copos(tot hot), e plina tara de oameni de afaceri, care, de fapt, sunt niste hoti imputiti!, care nu stiu cum sa profite si sa exploateze munca altora. Bine ca acum nu le mai merge.FORTA OTELUL!!!. FORTA DNA!

bogdanmihai

 •  
 •  

#10 bogdan64 » 22-05-2014 19:51

Normal ar fi ca jegul asta de patron sa fie spanzurat de stalpii de nocturna ai STADIONULUI OTELUL DIN GALATI!Jucatorii cu ce au gresit ca si-au dat sangele si sudoarea pe teren - ca sa se imbogateasca acest nenorocit, iar ei sa fie cu salariile neplatite luni la rand? Multi ne numesc HOTELUL, dar aia sunt niste inapoiati mintali cu care nu ai ce sa vorbesti. Adevaratul vinovat se pare ca iese la iveala! Sper ca DNA-ul sa-si faca treaba asa cum trebuie! DOAMNE AJUTA OTELUL!

bogdan64

 •  
 •  

#11 babicu » 22-05-2014 20:14

m.gsp.ro/top-stiri/426535.html

Interesanta perspectiva...

babicu

 •  
 •  

#12 bigsorin » 22-05-2014 20:46

stan la adus pe adamescu cu gandul ca vor fura amandoi restul de bani ramasi numai ca teparul la tepuit si pe el ,ar trebui dna sa-l intrebe pe stanica unde sunt si cei 13 mil de euro care au disparut in 5 luni cat era el presedinte
Dreptate Otelului

bigsorin

 •  
 •  

#13 dj » 22-05-2014 22:03

Se pare ca stan a avut dreptate si nimeni nu la ascultat. ......

dj

 •  
 •  

#14 Steel Dany » 22-05-2014 23:44

Marius Stan: Regret faptul ca l-am propus pe Adamescu ca investitor la Otelul. M-am pacalit in privinta lui, nu ma asteptam ca unul dintre cei mai bogati oameni din Romania sa se preteze la astfel de lucruri. In ceea ce priveste insolventa clubului, am tras nenumarate semnale de alarma in acest sens, nu avea cum un club pe care stiu ca l-am lasat cu bani in cont sa ajunga in cateva luni intr-o astfel de situatie. Acum vad ca s-a pornit o ancheta, nu vreau sa vorbesc mai multe, vom vedea care vor fi concluziile acesteia “.
Ultima data m-am intalnit cu Adamescu cu cateva luni in urma, atunci cand anunta Narcis Raducan ca va fi un nou investitor. Intr-adevar, nu mi-e rusine s-o spun, imi pasa ce se intampla cu aceasta echipa, care este un simbol al Galatiului. Cand vezi ca acest simbol este batjocorit este normal sa te intereseze ce se intampla cu viitorul acestei echipe. N-am gasit raspunsul potrivit, din pacate”.
−1

Steel Dany

 •  
 •  

#15 Leviathan » 23-05-2014 08:46

Eu l-am ascultat si cred in el, insa 3 sferturi dintre noi.. ma abtin
−1

Leviathan

 •  
 •  

#16 Bada » 23-05-2014 09:21

gsp.ro/.../...
Nu stiu in ce masura sunt exagerari, dar e clar ca exista si un sambure mare de adevar. Era de asteptat sa fie destule plecari, dar in ritmul asta o sa ramana doar ciofoaia si pascu in lot.

Bada

 •  
 •  

#17 one.dollar » 23-05-2014 09:46

cam nasol. vor pleca toti probabil. acum jucatori si antrenori se mai gasesc ei, dar fara buget riscam sa lasam locul in prima liga celor de la acs recas. o sa vedem ce va fi.

one.dollar

Login sau crează cont pentru a comenta              |