STIRI Liga I Lienen e supărat pe Adamescu

Ewald LienenEwald LienenOţelul a încheiat campionatul pe un nesperat loc 10, dar situaţia nu este deloc roz, deoarece nimeni nu ştie încotro se îndreaptă clubul, cu patronul chemat la DNA şi jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea pe picior de plecare.

Antrenorul Ewald Lienen a declarat că nu poate decât să-şi felicite elevii, pentru că au reuşit să se salveze în condiţiile grele de la echipă, afirmând că unii fotbalişti au fost daţi afară din case sau chiar nu mai aveau ce mânca la un moment dat. Tehnicianul neamţ spune că aceste lucruri sunt de neconceput în afară şi nu înţelege de ce patronul Adamescu nu vrea să bage bani la echipă în condiţiile în care are sute de milioane de euro.
Antrenorul a mai precizat că Oţelul are potenţial, are angajaţi cu mentalitate bună, dar eforturile tuturor sunt zădărnicite de patron care părea pe final că şi-ar fi dorit ca echipa să retrogradeze pentru a nu mai plăti salarii de Liga I.
În încheiere, Lienen a declarat că suporterii din Galaţi nu merită un asemenea tratament, fiind demni de o cauză mai bună…

Ewald Lienen: "Nu pot decât să felicit această echipă pentru că a jucat în aceste circumstanțe. Alți antrenori din alte campionate nu își pot imagina astfel de condiții. Când jucătorii poate sunt dați afară din apartamente, poate nu au bani să își cumpere mâncare, iar apoi eu ca antrenor le cer să câștige meciuri... Este lipsă totală de respect din partea cuiva care are milioane și milioane de euro, eu unul nu pot să accept asta și nu pot să înțeleg acest lucru. A fost foarte greu, nu pentru că nu am avut echipă, dar pentru că nu am avut condițiile necesare, suntem un club cu jucători buni, cu angajați buni, cu o mentalitate bună, cu o echipă care vrea să câștige, dar nu suntem plătiți și atunci ai impresia că patronii nu vor să ne ajute, din contră, ai impresia că vor să retrogradeze și să nu plătească salariile în prima ligă! E incredibil pentru mine și îmi pare foarte rău pentru oamenii din Galați care nu merită asta."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Burlan » 23-05-2014 21:01

Ăsta-i adevărul...

Burlan

  •  
  •  

#2 Denis » 23-05-2014 22:26

Sper din suflet ca macar Lienen sa nu plece de la echipa. El ar fi singurul in stare sa creeze un nou grup, si s-o ia de la capat in caz ca pierdem majoritatea jucatorilor de baza.

ORICE AR FI, OTELUL NU MOARE!!!

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |