Narcis Raducan se gandeste la plecareNarcis Raducan se gandeste la plecareDirectorul general Narcis Răducan trebuia să aibă o discuţie hotărâtoare cu Dan Grigore Adamescu zilele acestea, dar chemarea patronului la Direcţia Naţională Anticorupţie, i-a dat planurile peste cap.

În acest moment, nimeni nu ştie care va fi viitorul Oţelului, situaţia fiind critică, cu majoritatea titularilor având deja bagajele făcute. În aceste condiţii, Răducan spune că va pleca şi el spunând că îşi va căuta ehipă, dacă nu va putea discuta cu finanţatorul despre strategia de viitor.

Narcis Răducan: "Nu știu dacă rămân la Galați. Mă bucur în primul rând de ceea ce am reușit împreună, a fost un proiect de succes. Când l-am început, situația era critică. Nu știm ce va urma, e neclară situația clubului. Zilele acestea mă voi întâlni cu domnul Adamescu și vom vedea care este strategia dânsului. Atunci voi răspunde dacă rămân sau nu la Galați. Avem nevoie de puțin ajutor, dacă răspunsul va fi negativ ne vom căuta de lucru, pentru că așa e viața profesioniștilor.”