STIRI Liga I Milea – primul gol pentru Oţelul

sursa foto: lpf.rosursa foto: lpf.roUltima partidă din sezonul 2013-2014 a fost o premieră pentru Oţelul care a scos un punct pentru prima oară în istorie pe terenul Stelei! Chiar şi aşa, echipa noastră are un palmares dezastruos în deplasare contra formaţiei din Ghencea, având o victorie, un egal şi nu mai puţin de 24 de înfrângeri.


O altă premieră roş-alb-albastră a reprezentat-o şi primul gol al meciului respectiv, acesta fiind marcat cu capul de către Ciprian Milea, care nu mai reuşise să înscrie vreodată pentru Oţelul!
Ciprian Ştefan Milea este gălăţean la origini şi a sosit gratis la Oţelul la începutul lui 2011 de la Politehnica Iaşi, dar nu a jucat atunci niciun meci în tricoul roş-alb-albastru, el fiind în recuperare după o accidentare deosebit de gravă, urmată de două operaţii la genunchi. A fost împrumutat o perioadă la Fortuna Brazi, de unde a revenit acum un an. Mijlocaşul a fost crescut de Dunărea şi a mai trecut pe la Petrolul, iar la nivelul primei divizii jucase doar pentru Politehnica şi CSMS Iaşi până în acest sezon. Per total a strâns 23 de meciuri în toate competiţiile pentru Oţelul, având un gol marcat şi două pase decisive în cele 1451 de minute jucate. Mijlocaşul central, care a fost folosit foarte des şi ca fundaş dreapta sau chiar stânga în acest campionat, este unul dintre puţinii jucători care ar mai putea rămâne la Oţelul şi din această vară, având în vedere că se anunţă plecări în masă de la clubul de la malul Dunării. El şi-a depus memoriu la LPF, dar nu pentru a deveni liber de contract, ci pentru a-şi primi salariile restante.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Oxigen » 23-05-2014 17:12

Felicitari lui! Mai grav e sa nu fie urmatorul titlu... Milea - ultimul gol din istorie pt Otelul...
Pleaca toti, nici nu o sa mai avem cu cine negocia daca e inchis pungasul de Adamescu. :(

Oxigen

Login sau crează cont pentru a comenta              |