Sergiu Costin & Marius StanSergiu Costin & Marius StanCăpitanul Oţelului din cea mai frumoasă perioadă a clubului, Sergiu Costin, a fost premiat de către primarul Galaţiului, Marius Stan, fostul director general al roş-alb-albaştrilor în era câştigării trofeelor, cu „diploma de excelenţă” pentru întreaga sa activitate la echipa gălăţeană. De asemenea, Costin e şi cetăţean de onoare al Galaţiului.

Marius Stan: „Am ţinut să marcăm un moment important din activitatea unui fotbalist care a dat totul pentru club şi pentru oraş. A coincis cu revenirea mea la Oţelul, în sezonul 2005-2006, şi am colaborat în cea mai frumoasă perioadă a clubului. Va rămâne, alături de ceilalţi jucători din acea perioadă, în istoria fotbalului gălăţean. E un moment delicat şi emoţionant în acelaşi timp. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru Galaţi.”

Sergiu Costin: „Mulţumesc e cuvântul de ordine. La Galaţi ne-aţi făcut să ne simţim fotbalişti. Le mulţumesc tuturor gălăţenilor care au fost alături de noi, îi mulţumesc actualului primar. Pentru mine, pe plan personal, a fost un moment important în relaţia cu Marius Stan, atunci când a venit la nunta mea, tocmai la Bistriţa. A contat enorm de mult pentru mine acel gest, mă simţeam dator să nu dezamăgesc.”