STIRI Liga I „Am tras nenumărate semnale de alarmă”

Marius StanMarius StanPrimarul Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, a vorbit despre situaţia patronului grupării roş-alb-albastre, Dan Grigore Adamescu, şi despre intrarea în insolvenţă a clubului.
Adamescu e anchetat de către DNA în dosarul celor patru judecători care ar fi primit mită pentru rezolvarea cazurilor de insolvenţă. Printre cazurile luate în calcul de către anchetatori se află şi intrarea în insolvenţă a Oţelului.

Marius Stan: „Am spus de mai multe ori că regret faptul că l-am propus pe Adamescu ca investitor la Oţelul. M-am păcălit în privinţa lui, nu mă aşteptam ca unul dintre cei mai bogaţi oameni din România să se preteze la astfel de lucruri. În ceea ce priveşte insolvenţa clubului, am tras nenumărate semnale de alarmă în acest sens, nu avea cum un club pe care ştiu că l-am lăsat cu bani în cont să ajungă în câteva luni într-o astfel de situaţie. Acum văd că s-a pornit o anchetă, nu vreau să vorbesc mai multe, vom vedea care vor fi concluziile acesteia. Ultima dată m-am întâlnit cu Adamescu cu câteva luni în urmă, atunci când anunţa Narcis Răducan că va fi un nou investitor. Într-adevăr, nu mi-e ruşine s-o spun, îmi pasă ce se întâmplă cu această echipă, care este un simbol al Galaţiului. Când vezi că acest simbol este batjocorit este normal să te intereseze ce se întâmplă cu viitorul acestei echipe. N-am găsit răspunsul potrivit, din păcate.“

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cry75 » 24-05-2014 15:08

Singurul semnal de alarma se trage la tren, atunci cand vrei sa cobori mai repede, eventual stiind ca trenul urmeaza a fi atacat de hoti, care intamplator sau nu iti sunt prieteni de nadejde. Singurul om scapat nejefuit din trenul atacat de hoti a coborat la timp, tragand semnalul de alarma.

cry75

  •  
  •  

#2 Aruon » 24-05-2014 16:56

Nici cu tine nu ne e rusine Stane..sunt sigur ca si tu ti-ai insusit ceva bani..

Mai bine ocupa-te de primarie si nu mai vorbi de Otelul,ca de cand esti primar nu ai realizat nimic,in afara de daramarea garajelor si a gheretelor ,magazinelor..:)) Ai o treaba ca primar!
−1

Aruon

  •  
  •  

#3 katalinkostel » 24-05-2014 20:04

Revin si arat...prostia doare....aici sunt numai tipete....felicitari Marius Stan pentru ceea ce ai realizat cu Otelul Galati... :P
−5

katalinkostel

Login sau crează cont pentru a comenta              |