STIRI Liga I Oțelul continuă play-off-ul cu Viitorul Buzău

Echipa de fete a Otelului GalatiEchipa de fete a Otelului GalatiÎn etapa a IV-a din play-off-ul Ligii I feminine, prima din retur, Oțelul va juca pe teren propriu cu Vitorul Buzău. După ce în runda precedentă au pierdut la limită, 3-4, derby-ul pentru promovării cu Universitatea Alexandria, fetele continuă primul sezon în fotbalul feminin din România, cu scopul de a se clasa pe o poziție cât mai înaltă la finalul play-off-ului.  

Jocul cu Viitorul Buzău, primul din returul turneului de promovare, este abordat de gălățence de pe locul doi în serie, cu cinci puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-6, la șapte puncte distanță de primul loc, ocupat de Universitatea Alexandria. Buzoiencele se află pe ultimul loc în play-off-ul Seriei Sud, cu două puncte, fără victorie în turneul pentru promovarea în Superligă.
Oțelul a învins Viitorul Buzău în două din cele trei jocuri disputate. În sezonul regulat,  oţelarele au câștigat la Galați, 2-1, iar în turul play-off-ului, la Buzău, au învins cu 3-1. Viitorul s-a impus în chiar primul meci oficial dintre cele două echipe, 11-3, la Buzău, jocul fiind de altfel prima deplasare a gălățencelor din istorie.
Meciul cu Viitorul se va juca duminică, 25 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Otelul”. Arbitrii meciul de duminică vor fi din Galați: Florin Aurelian Macovei - la centru, Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase - asistenți.

Clasament play-off:
1. Universitatea Alexandria: 12 puncte, golaveraj 15-5
2. Oţelul Galaţi: 5 puncte, golaveraj 7-6
3. Selena Constanţa: 4 puncte, golaveraj 8-6
4. Viitorul Buzău: 2 puncte, golaveraj 3-16.

Echipa feminină a clubului Oțelul a avut ghinion la tragerea la sorți a meciurilor din sferturile „Cupei României”. La stabilirea meciurilor, sorții au decis ca Oțelul să joace pentru accederea în semifinalele Cupei cu echipa de Superligă, CFR Timișoara. Mai mult, ca ghinionul să fie complet, partida se va juca într-o singură manșă, la Timișoara.
Data de disputare a meciului este 28 mai, de la ora 11.00. Până la meciul cu CFR Timișoara din sferturi, Oțelul, debutantă în Cupa României, a trecut de Selena Cosntanţa, echipă de Liga I și Fair Play București, grupare care activează în Superligă.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |