STIRI Liga I “Oţelul Galaţi trebuie să revină oraşului”

Ion Viorel in tricoul OteluluiIon Viorel in tricoul OteluluiIntrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM, parteneră a Dunării Bătrâne, fostul jucător de legendă al Oţelului, Ion Viorel, a vorbit despre situaţia de criză a clubului nostru. Actualul antrenor al Gloriei Buzău este de părere că singura soluţie de salvare ar fi ca echipa să redevină a oraşului Galaţi, prin preluarea de către municipalitate.

Întrebat dacă ar antrena-o pe Oţelul, “Vioară” s-a arătat dispus să facă acest lucru, mai ales că în toată cariera sa de tehnician a preluat numai echipe greu încercate din punct de vedere financiar.  

Ion Viorel: “Am văzut şi eu la TV ce se întâmplă şi cred că Oţelul Galaţi trebuie să revină oraşului. Municipalitatea să pună din nou mâna pe echipă! E cea mai bună şi cea mai logică soluţie la ora asta. Bineînţeles că aş antrena Oţelul, dacă aş fi solicitat vreodată. Eu am avut ghinion mereu în cariera de antrenor, am pregătit numai echipe fără bani, cu jucători neplătiţi, unde nici eu n-am luat luni de zile salariul. Deci, glumind puţin, probabil voi fi următorul antrenor al Oţelului, la ce probleme financiare sunt la club. Oţelul a avut şi ghinion sezonul trecut, dar până la urmă e bine că au terminat destul de sus. De la anul va fi foarte greu, vor retrograda 6 echipe... Oţelul este un brand al oraşului Galaţi şi ar fi păcat să se bată la retrogradare! Ewald Lienen a antrenat la nivel mare, are mentalitate nemţească, pe asta mă bazez şi eu, pe disciplină în teren, dar şi în afara lui.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 25-05-2014 10:29

E clara treaba..daca ramane asa situatia acestui club, sezonul 2014-2015 a ligii 1 nu il mai prindem..ne ia locul ACS Poli Timisoara..asta da blestem..
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 whitesmith » 25-05-2014 13:25

Sondaj DB: Care ar fi cel mai greu de inlocuit in cazul unei plecari?.....haz de necaz: putem bifa toate optinile afisate?
+1

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |