STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Alexandru Zaharia!

FOTO Razvan ChirnoagaFOTO Razvan ChirnoagaAstăzi, 25 mai 2014, mijlocaşul de bandă Alexandru Zaharia împlineşte vârsta de 24 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Mijlocașul stânga a fost transferat de Oțelul încă din decembrie 2012, dar s-a accidentat grav în cantonamentul desfășurat în Spania şi a stat pe tuşă 6 luni. A revenit în august 2013, dar s-a accidentat la primul joc la “satelit” şi a fost nevoit să mai ia o pauză de aproximativ 3 luni.
A debutat abia în meciul cu Corona Braşov din decembrie 2013. El a intrat în minutul 84 al jocului respectiv, marcând golul victoriei la numai un minut distanţă! De atunci a jucat alte 13 meciuri şi a mai marcat două goluri la fel de frumoase.
Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în turul sezonului 2012-2013 şi marcând alte două goluri! Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 25-05-2014 11:31

La Multi Ani Zaha! Sper sa ramai in continuare la Otelul, sa ne bucuri cu reusitele tale de exceptie! Sper ca lucrurile sa se indrepte la Otelul si ca sa ramai alaturi de alti jucatori importanti, care au facut diferenta in retur!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |