STIRI Liga I Cu patru goluri marcate de Loredana Nica, Oțelul a învins Viitorul

Loredana Nica a purtat din nou Otelul spre victorieLoredana Nica a purtat din nou Otelul spre victorieDupă ce Oţelul a spulberat Viitorul cu 4-1 în Liga I şi s-a salvat de la retrogradare, echipa feminină a reuşit acelaşi scor, pe acelaşi stadion, contra unei formaţii cu acelaşi nume. Echipa de fete a clubului Oțelul a revenit la victoriile obișnuite din meciurile de acasă.

După sincopa de runda trecută cu Universitatea Alexandria, gălățencele au învins duminică cu 4-1, la pauză 2-1, Viitorul Buzău, deși oaspetele au deschis scorul. Toate cele patru goluri ale ”oțelarelor” au fost marcate de internaționala Loredana Nica în minutele 28, 39, 74 şi 83. Fetele de la Viitorul au deschis scorul în minutul 23. Meciul cu buzoiencele s-a disputat pe stadionul „Oțelul”, în premieră pentru echipa feminină a clubului!
După patru etape din play-off, Oțelul este pe locul doi în Seria Sud cu opt puncte, două victorii, un egal, o înfrângere, golaveraj 11-7. Până la finalul sezonului, Oțelul va mai juca două meciuri în Liga I. Primul luni, 2 iunie, de la ora 16.00, tot pe stadionul „Oțelul”, cu Selena Constanța, în timp ce sezonul va fi terminat pe terenul liderului Universitatea Alexandria.
Până la meciul cu Selena din Liga I, Oțelul va mai juca şi miercuri, 28 mai, de la ora 18.00, la Timișoara, în sferturile Cupei, contra CFR-ului din localitate.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-05-2014 14:16

I-am spulberat pe cei de la VIitorul si la baieti si la fete.:)) :D Good job

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |