STIRI Liga I La mulţi ani, Georgel Pungă!

Georgel Punga in tricoul OteluluiGeorgel Punga in tricoul OteluluiAstăzi, 27 mai 2014, mijlocaşul Georgel Pungă împlineşte vârsta de 20 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Georgel Pungă joacă pe postul de mijlocaş stânga, fiind considerat un fotbalist de viitor, cooptat în mai multe rânduri la loturile naţionale U18 şi U19. În sezonul 2012-2013 a evoluat de 19 ori pentru CF Brăila, de 16 ori fiind titular, marcând un singur gol, plus alte două jocuri în Cupă (unul chiar împotriva Oţelului). Pungă este un fotbalist de perspectivă, tehnic în regim de viteză şi care şutează surprinzător şi foarte puternic de la distanţă. La Oţelul nu s-a impus la echipa mare, fiind un obişnuit al “satelitului”, unde a înscris în dese rânduri în actualul sezon. La seniori a jucat un singur meci, intrând în ultimele 25 de minute ale jocului din Cupă, câştigat de Oţelul cu 6-2 în faţa Concordiei Chiajna.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 27-05-2014 19:21

La Multi Anisi Sanatate! Sper sa te vedem in echipa mare sa devii un nou Tase sau Vali Stefan, sau chiar mai mult decat ei!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |