STIRI Liga I Vechii jucători, „noutăţile” de la reunirea lotului

Chipirliu ar putea reveni la OtelulChipirliu ar putea reveni la OtelulCu toate că viitorul este incert la Oţelul, gruparea roş-alb-albastră are programată reunirea lotului pentru startul pregătirilor, în vederea noului sezon, pe 16 iunie. Foarte mulţi jucători din echipa care a încheiat sezonul recent nu vor mai fi nici măcar la reunire, astfel că numărul ar putea fi rotunjit cu cei împrumutaţi sau cu cei care au o situaţie incertă.


Iorga are şanse mari să revină la Oţelul, în cazul în care Astra nu-i va activa clauza de cumpărare. Tot sub formă de împrumut a fost cedat şi Bogdan Chipirliu la Fortuna Brazi, fiind un alt jucător pe care Oţelul s-ar putea baza din sezonul viitor.
Un alt fotbalist care părea că a încheiat socotelile cu grupare roş-alb-albastră este fundaşul dreapta Samoel Cojoc. Fotbalistul campion cu Oţelul a început recuperarea după accidentare, tot la baza sportivă a formaţiei pentru care a evoluat în Liga I.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 28-05-2014 17:52

Răducan nu găseşte alţi investitori

Narcis Răducan, managerul general al echipei din Galaţi, cel care a precizat după întâlnirea cu Adamescu, ce a avut loc vinerea trecută, că a fost mandatat să caute investitori care să preia clubul, a spus că şansele pentru o astfel de rezolvare sunt minime: „Nu vrea nimeni să se bage în aşa ceva, şansele să găsesc o astfel de soluţie sunt tot mai reduse”.
unde e stanica cu toti investitorii care vroiau otelul ?

bigsorin

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 28-05-2014 20:18

digisport.ro/.../...
"Am fost interesat să mă duc la Steaua, dar nu s-au înțeles cluburile. Mă tentează să merg acolo, mi s-a strigat de fapt și din tribună asta", a spus Tudorie. incredibil :))

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |