STIRI Cupa Romaniei Fetele s-au oprit în sferturile Cupei

Otelul s-a comportat mai mult decat onorabil in CupaOtelul s-a comportat mai mult decat onorabil in CupaEchipa de fete de la Oțelul a jucat miercuri dimineață la Timișoara, pe arena ”CFR”, meciul din sferturile „Cupei României”, cu gruparea de prima ligă CFR Timișoara. Cu ajutorul experienței superioare în fotbalul feminin, gazdele s-au impus la final cu 3-1, după ce la pauză scorul a fost 2-0. Pentru Oțelul a marcat Loredana Nica, când scorul era deja 3-0 pentru CFR Timișoara.
Ion Morohai, antrenorul echipei gălățene a trimis în teren formula: Elena Toma - Irina Ivan, Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan, Monica Bențoiu, Dana Radu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă, Georgiana Stratu, Loredana Nica. A mai intrat: Elena Sfinteș.
Astfel, la debutul în „Cupa României”, Oțelul părăsește competiția în turul trei (sferturi), după ce în precedentele două runde a eliminat colega de eșalon Selena Constanța și echipa de prima ligă Fair Play București.
Pentru fete urmează ultimul meci de acasă din acest sezon. Luni, 2 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul ”Oțelul”, gălățencele vor juca cu Selena Constanța, în etapa a V-a, penultima, din play-off-ul Ligii I. În ultimul meci al sezonului Oțelul, locul doi, va juca pe terenul liderului Universitatea Alexandria, duminică, 8 iunie.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |