STIRI Liga I Tupeu de timişorean - ACS ne vrea locul

FOTO Vali MunteanuFOTO Vali MunteanuRechinii au dat deja de mirosul sângelui venit dinspre Galaţi. Cum au aflat că Oţelul nu se simte foarte bine din punct de vedere financiar, cu patronul anchetat de DNA, alte echipe se interesează deja de locul nostru din prima ligă.

Deşi au terminat pe loc retrogradabil, dovedindu-se mult mai slabi decât Oţelul, cei de la ACS Timişoara, fostă Recaş, pun întrebări pe la FRF cu referire la situaţia Oţelului. Timişorenii speră ca echipei noastre să-i fie retrasă licenţa şi să joace în locul nostru în viitorul sezon din Liga I, ca prima echipă aflată sub linie. De fapt, ACS nu este nici măcar prima de sub linie, ei terminând pe 16, dar cum şi FC Vaslui a fost retrogradată din motive de licenţă locul 15 a devenit salvator, el fiind ocupat de FC Braşov.

Ar ma fi de precizat că echipa timişoreană a depus şi un memoriu la LPF prin care contestă dreptul de joc al fotbaliştilor Cristian Sîrghi şi Victoraş Astafei în meciul direct dintre Oţelul şi ACS Timişoara. Liga Profesionistă şi-a declinat competenţa şi a trimis cazul la FRF, iar Comisia de Soluţionare a Litigiilor va lua o decizie săptămâna viitoare. În mod normal bănăţenii nu ar avea nicio şansă de câştig, deoarece atât Sîrghi, cât şi Astafei, nu au fost declaraţi liberi nici în ziua de azi, deci aveau drept de joc pentru Oţelul.

Ioan Timofte (preşedinte ACS Timişoara): "Săptămâna viitoare va fi la Comisia de Disciplină litigiul nostru cu Oțelul, dar nu îmi pun mari speranțe. Dacă voi rămâne, și vreau să rămân, mă duc să caut finanțare, să nu rămânem că Oțelul sau Corona. Am fost la Federație și am întrebat în stânga şi-n dreapta ce s-ar întâmpla dacă Oțelul sau orice altă echipă are dificultăți și ar arunca prosopul cum se spune. Timișoara în baza clasării ca prima sub linie, dar cu licența luată, ar fi dispusă să participe în prima ligă. Dacă s-ar întâmpla așa, sperăm să nu ne anunțe cu o zi înaintea startului campionatului.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Jonathan Archer » 29-05-2014 11:24

EXCLUSIV: Atacantul portughez Joaquim Lupeta la Oţelul Galaţi ?
facebook.com/.../...
−1

Jonathan Archer

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 29-05-2014 12:15

Asta e ultima gluma sau ce? noi suntem aproape de faliment, de disparitia acestei echipe si noi vorbim de transferuri?:)) iar Timisoara are tot dreptul sa joace in liga1 daca noi vom fi stersi de pe harta fotbalului romanesc..
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 radu_alex13 » 29-05-2014 15:15

Nu vad care e problema....
+1

radu_alex13

  •  
  •  

#4 Aruon » 29-05-2014 16:49

Pana la urma e normal ...daca eram noi in locul lor tot asa faceam..
Asa au facut si Pandurii in alti ani etc..deci nu e surprinzator.
Surprinzator e ce ne face teparul si neseriosul asta de Adamescu..A luat echipa ca sa ce?Sa nu bage niciun ban iar mai apoi sa vrea sa o vanda ..tupeu de tepar bucurestean..El habar nu are ca a distrus clubul fanion al Galatiului si inima a mii de galateni..care stau si se uita uluiti la disparitia Otelului iubit. :cry:
+1

Aruon

  •  
  •  

#5 vitzamina » 29-05-2014 17:21

Eu sunt de parere ca atentia noastra nu trebuie sa se concentreze asupra lor. Sa nu fim la fel de prosti cum au fost ei cand au retrogradat. S-au razbunat unii asupra Otelului fiindca a retrogradat Timisoara cand problema era Jabba.
Daca ACS Recas ramane in A in dauna noastra e vina conducerii noastre nu a celor din Timisoara.

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |