STIRI Liga I "Ziua Viglianti”, pe Dunărea Bătrână!

Gabriel Alejandro VigliantiGabriel Alejandro VigliantiUnul dintre cei mai importanţi oameni din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Alejandro Viglianti, şi-a anunţat despărţirea de clubul nostru, în cadrul unei conferinţe de presă. Astfel, în semn de respect pentru întreaga sa activitate pentru culorile roş-alb-albastre, redacţia „Dunărea Bătrână” a decis ca astăzi, 30 mai, toată ziua vor fi postate doar materiale referitoare la activitatea idolului tribunelor noastre.

Niciun alt subiect nu va fi tratat de noi în această zi dedicată lui „Vili”!
Invităm pe această cale toţi suporterii să posteze printr-un mesaj ce înseamnă Viglianti pentru fiecare în parte şi care e momentul preferat din activitatea sa de la Oţelul.
Gabriel Alejandro Viglianti a jucat la Oţelul în perioada 2008 – 2012, bifând 109 partide în Liga I şi 17 goluri. După ce şi-a anunţat retragerea din activitatea de jucător, a devenit director sportiv, funcţie în care s-a descurcat de minune, trecând prin condiţii infernale de muncă.
În clipul de mai jos puteţi urmări majoritatea golurilor reuşite de Viglianti în tricoul Oţelului.

CITEŞTE ŞI Viglianti – cel mai gălăţean dintre argentinieni

Wallpaper de Marius CernatWallpaper de Marius Cernat

Comentarii   
  •  
  •  

#1 OTEL GALACTIC » 30-05-2014 09:01

Iti multumim campionule dar cand se retrag apele tulburi te rugam sa te intorci.Sa fi-ti sanatosi ca iubiti superi deja
+1

OTEL GALACTIC

  •  
  •  

#2 bbk 2007 » 30-05-2014 10:21

Cuvintele vor fi intotdeauna prea putine pentru a-ti multumi pentru tot ce ai facut la Galati! Vei ramane cu siguranta unul dintre noi...te iubim Vigli!
+1

bbk 2007

  •  
  •  

#3 DanielT » 30-05-2014 10:46

Din punctul meu de vedere Vigli nu s-a retras de la Otelul. Chiar el a declarat ca doreste o pauza datorita lucrurilor petrecute la club si sunt sigur ca va reveni alaturi de noi cat mai curand. Viglianti e un galatean, are copii galateni iar Galatiul e casa lui. Viglianti e unul dintre noi si asta nu e doar o vorba, e chiar realitate. Cum ar arata Otelul cu Viglianti, Sergiu Costin, Gabi Paraschiv, Viorel Tanase, Catalin Tofan, Ion Viorel si multi altii conducand destinele clubului? Viglianti era ultimul galatean din conducerea Otelului. Acum Otelul chiar si-a pierdut identitatea si asteptam sa o recapete cat mai curand. RESPECT VIGLIANTI!
+1

DanielT

  •  
  •  

#4 schillaci » 30-05-2014 20:03

Viglianti, iti multumesc pentru tot ce ai facut pe teren si in afara lui pentru Otelul si pentru Galati !

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |