STIRI Liga I Viglianti a primit Diploma de Excelenţă

FOTO Marius CernatFOTO Marius CernatPrimăria municipiului Galaţi i-a acordat „Diploma de excelenţă” lui Gabriel Alejandro Viglianti, campion şi supercampion cu Oţelul în 2011, pentru întreaga sa activitate de la gruparea roş-alb-albastră. Diploma i-a fost înmânată de către Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, actualul primar al Galaţiului, cel care l-a adus pe Viglianti în 2008.

„Marcăm plecarea lui Viglianti prin decernarea diplomei de excelenţă a oraşului. Viglianti o merită din plin pentru întreaga activitate de la Oţelul şi pentru calitatea sa umană. E printre cei mai buni străini care au trecut pe la noi. Îmi aduc aminte prima oară când l-am văzut, în cantonamentul din 2008, în Cipru, când a încercat o „folha seca” de la jumătatea terenului. Am spus atunci că e un jucător de calitate”, a spus Marius Stan.
Viglianti şi-a anunţat plecarea de la Oţelul, în cadrul unei conferinţe de presă, după şase ani şi jumătate petrecuţi la Galaţi, dintre care, în ultima perioadă, a fost director sportiv.

CITEŞTE ŞI Viglianti – cel mai gălăţean dintre argentinieni

Login sau crează cont pentru a comenta              |