STIRI Liga I VIDEO / Viglianti, conferinţe de despărţire

Gabriel Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniGabriel Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniContinuăm “Ziua Viglianti” oferindu-vă, în format video, conferinţele de presă de ieri, la care a participat Gabriel Alejandro Viglianti. Prima dintre ele a fost în sala de conferinţe a stadionului “Oţelul”, iar cea de-a doua la Primărie, acolo unde i-a fost acordată “Diploma de excelenţă” a Galaţiului, pentru întreaga sa activitate.

Reamintim faptul că Viglianti a plecat deja în Argentina, acolo unde familia sa se află deja. Argentinianul a anunţat că e dispus să se întoarcă la Oţelul în cazul unui proiect solid, indiferent de eşalonul fotbalistic în care se află clubul.

Vă prezentăm mai jos, integral, cele două conferinţe de presă:

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 30-05-2014 13:50

cand se pun abonamentele la vanzare?
+1

Steel Dany

  •  
  •  

#2 viorel21 » 30-05-2014 16:28

Stiu ca nenea Stan face parte din marea familie a Otelului, e artizanul unei reusite uimitoare. Multi dintre baietii astia merita macar o diploma de excelenta :-x din partea municipalitatii.. Dar cu toate astea, numai mie mi se pare ca Stan se foloseste de imaginea baietilor astia?? Motivele ascunse nu le mai expun ca-s la mintea cocosului...

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |