STIRI Editoriale Gând de suporter despre Viglianti

Gabriel Alejandro Viglianti cu fularul Otelului la gatGabriel Alejandro Viglianti cu fularul Otelului la gatE păcat cum asistăm la plecarea campionilor noştri. Rând pe rând se duc în alte părţi. Dacă la jucătorii încă în activitate poate că există explicaţii plauzibile, la unul precum Viglianti, deja integrat perfect în structura de conducere a clubului, doare şi mai tare. Mai ales că vorbim de cel mai important străin din istoria clubului. Cel care s-a făcut iubit prin calităţile sale, nu doar ca sportiv, ci şi ca om.


Dacă exista cineva în conducerea clubului la care aveai garanţia că inima sa e îndreptată doar către Oţelul, acela era, în mod categoric, Viglianti. Plecarea sa vine ca un semnal de alarmă că lucrurile nu se întâmplă aşa cum trebuie la club, ca semn de respect pentru noi toţi cei care aşteptăm în fiecare minut un răspuns referitor la viitorul clubului nostru.
A venit la începutul lui 2008, fiind descris ca un „latino lover” într-un articol din „Viaţa liberă”. La primul interviu din postura de jucător al Oţelului, acordat la clubul Sidex pentru ProTV, a spus că-şi doreşte să câştige un trofeu cu noul său club. Au fost două şi nu orice trofee: campionatul şi Supercupa, deşi nimeni nu-l lua în serios atunci.
Şi-a câştigat dragostea suporterilor prin ceea ce a realizat pe teren. Prin dăruire, talent, încăpăţânare de învingător, respect către fani, iar lista calităţilor ar putea continua la infinit.
Dansurile de la goluri, cornerul cu Timişoara, umilirea lui Stelea, pletele în vânt, amintirile bucuriilor trăite împreună, nu vor fi date uitării niciodată de noi, suporterii Oţelului. Poate cel mai bun exemplu al iubirii fanilor către Viglianti îl reprezintă fiecare moment al revenirii sale pe teren după o accidentare. Publicul izbucnea în aplauze şi urale.
E greu să scrii despre o despărţire, mai ales dacă e vorba de una forţată de împrejurări, faţă de un om care-şi are locul la Galaţi. Totuşi, putem măcar să ne bucurăm că-i spunem lui „Vili” un „la revedere”, nu „adio”. Mulţumim, Viglianti! Te aşteptăm oricând alături de noi!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Bada » 30-05-2014 17:27

Subscriu total! Mare om, mare caracter, mare otelar!

Bada

  •  
  •  

#2 Aruon » 30-05-2014 18:05

RESPECT TOTAL VIGLIANTI!UN OTELAR ADEVARAT SI UN OM DE ONOARE AL GALATIULUI!!!

O sa ramai mereu in inimile noastre chiar daca ne desfiintam ,chiar daca continuam,cu altii si cu altii noi..:) Respect!Lauda!Felici tari!

Aruon

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 30-05-2014 18:47

Respect Vigli! Presimt ca o sa te intorci! Nu poti trai fara Otelul si nici Otelul cu suporterii sai nu te pot uita! OTELUL NU MOARE!!!!! ALEEEEEE, ALEEEEEE, OTELUL NU MOAREEE!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |