STIRI Liga I ”Îmi este greu să cred că va veni cineva la Oțelul”

Ilie HagiogluIlie HagiogluInvitat la Lider Sportiv, prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu și-a exprimat încă o dată îngrijorarea față de situația de de Oțelul. De asemenea fostul adjunct al lui Marius Stan a vorbit și despre plecarea lui Gabriel Viglianti de la echipă:  


”Viglianti a răbdat până la un moment dat neplătit, departe de familie și de țară. Discutam miercuri la meciul Dunării, parcă plângea că trebuie să părăsească orașul. Sunt convins că ”Vili” s-ar întoarce cu mare plăcere, mi-aș dori să vină înapoi. Ar fi ceva deosebit ca tripleta Paraschiv-Viglianti-Costin să fie în conducerea clubului Oțelul. Marile cluburi au foști jucători în conducere. Marius Stan l-a întors o dată pe Viglianti, când a fost numit director sportv la Oțelul. Sunt convins că va face treabă bună oriunde, deoarece Gabriel Viglianti este un caracter deosebit. Nu știu ce a discutat Narcis Răducan cu patronul clubului Oțelul, dacă se poate numi patron. Nu știu cine poate veni să investească într-o gaură neagră. Din ce știu eu, și cred că știu foarte bine, Oțelul are foarte-foarte multe datorii, salarii neplătite, în total peste 10-12 milioane de euro. Dacă actuala conducere ar lăsa clubul cu zero datorii, atunci s-ar găsi cineva să investească, dar aşa să plătești toate datoriile pe care le-au făcut acești presupuși patroni îmi este greu să cred că va veni cineva la Oțelul. Mi-aș dori din tot sufletul ca Oțelul să revină al orașului, să putem face un satelit fotbalistic, cu Oțelul în Liga I, Dunărea în Liga a II-a, Oțelul II în Liga a III-a.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Krebss1964 » 31-05-2014 16:39

Din Romania nici eu nu cred ca este cineva care sa fie tentat de preluarea unui club de fotbal aflat in situatia Otelului. Totusi, consider ca un scenariu sa-i zicem sanatos, ar fi gasirea unui investitor strain de echipa Narcis Raducan-Ewald Lienen. Timpul insa pare sa ne preseze si eventual sa forteze partile implicate in acest "serial" sa ia Doamne fereste o solutie pompieristica pe termen scurt, care nu ar asigura o evolutie asa cum si-o doreste toata lumea. :-|

Krebss1964

 •  
 •  

#2 Aruon » 31-05-2014 18:24

Adamescu ne-a nenorocit...scapa de aici cine poate.. :cry:

Aruon

 •  
 •  

#3 Florin22 » 31-05-2014 19:03

In momentul de fata cel care ar avea de castigat din situatia in care este clubul nu poate fi nimeni altu decat M. Stan, si de ce zic asta ? pentru ca daca ar veni acum cu un investitor care sa ia clubul (lucru care nu stiu daca poate fi facut fiind in insolventa), dar care il inlature pe Adamescu. Stan ar putea recastiga increderea suporterilor si ar putea sa ne arate ca el mereu a fost pentru club si vorbe din alea de politician doar ca sa iti fure mintile si poate asa ar avea sansa sa mai obtina inca un mandat la primarie, cred ca ar fi singurul care ar avea de castigat in momentul de fata dar odata cu el am castiga si noi un om care sa ne scoata din rahat.

Florin22

 •  
 •  

#4 bogdan64 » 31-05-2014 19:46

Daca intr-o zi Otelul n-ar mai fi.....Cam asta ar fi de spus :www.youtube.com/watch?v=oBtfNJ_k8s0

bogdan64

 •  
 •  

#5 granata » 31-05-2014 22:17

Bufnita asta parca se bucura cand vorbeste de situatia de la Otelul....Eu inca mai sper intr-un miracol..
+1

granata

 •  
 •  

#6 Delpiero » 01-06-2014 10:45

mananca cacat asta..cum draq datorii de 10-12 mil cand otelul daca are cheltuieli de 3-4 mil pe an
+1

Delpiero

Login sau crează cont pentru a comenta              |