STIRI Liga I ”Acum la Oțelul e Triunghiul Bermudelor”

Gabriel ParaschivGabriel ParaschivImediat după ce a câștigat meciul echipei pe care o antrenează și manageriază, Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv, a intrat în direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre situația actuală de la Oțelul, cât și despre posibila tripletă din conducerea clubului Oțelul, Costin-Paraschiv-Viglianti.  


Gabriel Paraschiv: ”Mă bucur că domnul primar se gândește la noi, dar în timp ce noi primim diplome de excelență, Oțelul este într-o situație critică. În loc să sărbătorim 50 de ani de existență și 3 ani de la câștigarea campionatului, Oțelul încearcă să supraviețuiască. A fost o strategie greșită, nu putem decât să ne gândim la ce e mai rău pentru Oțelul. Nu mi s-a propus niciodată nici măcar să particip la un meci de retragere, nici mie, nici lui Sergiu Costin sau lui Viglianti! Nu pot să vorbesc despre o posibilă funcție la Oțelul, eu nu mă autopropun. În condițiile actuale nu pot să vorbesc, mai am două etape la Flacăra Moreni, nu ar fi frumos să vorbesc despre ce ar putea fi. Acum la Oțelul e Triunghiul Bermudelor, nimeni nu știe exact ce este. Unii au depus memorii pentru neplata salariilor, alții au doar un salariu restant.
Mă bucur că oamenii nu au uitat de mine, mă bucur că simt ceva pentru mine, am văzut la televizor toate meciurile. Nu îmi venea să cred că Oțelul, o echipă pe care o iubesc așa mult, se luptă pentru evitarea retorgradării cu Recaș Timişoara. Din punctul meu de vedere nu poți sărbători salvarea de la retrogradare! Suntem în lunia iunie acum, iar mie nu mi s-a spus în iarna cărui an mi se va propune o funcție la Oțelul. Eu îl înțeleg pe Narcis, a fost într-o poziție ingrată, între doi oameni foarte puternici, dar trebuia să ia atitudine mai devreme!
După mine ar fi normal să nu mai batem “apa în piuă” să ia cine trebuie Oțelul, actualii patroni să spună că nu mai pot ține clubul, să îl cedeze sau să caute alt investitor. Mă îndoiesc că ar prelua cineva un club cu datorii, iar dacă va mai continua incertitudinea cu siguranță că echipa nu va începe campionatul! La Oțelul II sunt copii talentați știu asta din perioada petrecută acolo, care pun suflet pentru echipă, este foarte important să ai în teren jucători care au legături de pământ cu clubul, cu localitatea, altfel pun suflet. După mine e ciudat cu salarii de 8-10.000 de euro în insolvență! Noi am câștigat campionatul cu salarii mici și au beneficiat de creșterile salariale alții. În momentul de față e important ca Oțelul să își găsească linia de plutire, să creeze o echipă puternică, pentru că salvarea de la retrogradare an de an nu este o performanță. Dacă mă văd lucrând alături de Viglianti și Costin? Îi văd pe ei lucrând cu mine.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 one.dollar » 01-06-2014 12:33

"...Eu îl înțeleg pe Narcis, a fost într-o poziție ingrată, între doi oameni foarte puternici, dar trebuia să ia atitudine mai devreme!"
In sfarsit cineva care a inteles cum sta treaba cu narcis. pentru asta l-am criticat si o sa-l critic mereu pe narcis: NU A LUAT ATITUDINE ATUNCI CAND A TREBUIT. sa fi facut ceva cat de cat concret.

one.dollar

  •  
  •  

#2 Aruon » 01-06-2014 18:22

RESPECT TOTAL PARASCHIV!!!
Ole ,ole,multumim campionule!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |