STIRI Liga I Oțelarele dau ultima reprezentație de acasă din acest sezon

Meciul se va juca pe stadionul OtelulMeciul se va juca pe stadionul OtelulDupă ce la prima participare în Cupa României s-au oprit în faza sferturilor de finală, fetele de la Oțelul sunt aproape de a încheia și primul sezon în Liga I feminină. Luni, 2 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul „Oțelul”, gălățencele vor juca ultimul meci de acasă din sezonul de debut cu Selena Constanța.


Fără șanse de a mai prinde prima poziție a seriei, după înfrângerea cu Universitatea Alexandria, ”oțelarele” trebuie să învingă Selena, pentru a avea asigurată poziția a doua înaintea ultimei etape. Cele două oponente de luni s-au duelat de patru ori în acest sezon, Selena fiind echipa cea mai întâlnită de Oțelul în scurta perioada de la înființare. La Galați, Oțelul a învins cu 4-1 în Cupă, și a remizat (3-3) în sezonul regulat. În jocurile de la Constanța, Selena a câștigat cu 7-2 în sezonul regulat, iar în turul play-off-ului meciul s-a terminat la egalitate, 1-1. De asemenea, cele două echipe s-au întâlnit și în meci amical, de altfel prima partidă de verificare din istorie a gălățencelor, câștigată de Selena cu 3-0.
Jocul de luni va fi arbitrat de gălățenii Dorin Burloiu – central, Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase - asistenți. După meciul cu Selena, Oțelul va mai juca un meci oficial duminică, 8 iunie, de la ora 11.00, la Alexandria, cu liderul Universitatea.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 01-06-2014 18:14

Hai la meci sa sustinem fetele!FORZA OTELUL!

bogdan64

  •  
  •  

#2 granata » 01-06-2014 18:15

16:36FC AROUCA, UFFICIALE: PRESO L'EX ROMA GOICOECHEA

Il club dell'FC Arouca, militante in Primeira Liga, ha ufficializzato l'accordo con Mauro Goicoechea, ex portiere della Roma, che ha sottoscritto un contratto biennale. Oltre al portiere, ingaggiato ufficialmente anche il laterale sinistro Nelsinho, svincolato.
A plecat si Goicoechea!!

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |