STIRI Liga I “Este o reconstrucție la echipă”

Lucian CiofoaiaLucian CiofoaiaAdministratorul special al Oţelului, Lucian Ciofoaia, a precizat din start că obiectivul echipei în noul an este să nu retrogradeze. El afirmă că se va stabili împreună cu staff-ul tehnic planul de bătaie, deşi în acest moment nu se ştie dacă Ewald Lienen şi secunzii săi vor mai reveni la Galaţi.


Ciofoaia a mai explicat că formaţia noastră se află într-o perioadă de reconstrucţie, dar recunoaşte că aceasta durează cam mult, de doi ani, însă spune că sunt şi alte cheltuieli în afară de echipa mare, cum ar fi “satelitul”, formaţia feminină sau centrul de copii şi juniori.

Lucian Ciofoaia: “Primul obiectiv este să nu retrogradăm, iar mai departe vom stabili împreună cu staff-ul tehnic ce se va întâmpla. Trebuie să înțelegem că suntem singuri, luptăm să rezolvăm toate problemele clubului. Practic, după doi ani, suntem în aceeași situație. Este o reconstrucție la echipă, a mai trecut un an și n-am reușit să facem trecerea. Trebuie să fim corecți și să nu mai avem căpușe în interior. Noi ne dorim să facem lucrurile corect, ca din următorul an să avem obiective mai îndrăznețe. Trebuie să se înțeleagă că avem cheltuieli și cu altceva nu doar cu prima echipă. Cheltuim bani și pe echipa a doua, pe centrul de copii și juniori, pe echipa feminină. Ne dorim să existăm ca entitate, nu doar cu prima echipă. Au fost voci că nu luăm licența sau că retrogradăm, dar iată că am trecut și peste acest hop.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 03-06-2014 10:40

Primul obiectiv este sa ne pisam pe tine.
+1

Ciprica

  •  
  •  

#2 _cip » 03-06-2014 10:51

Tot incercati ca puneti mot la un mare C a c a , prietene Cioafa in ultimul ceas poate incercati sa ne spune ti si noua adevarul ,eu unul m am plictisit de abureala asta in care ne tot tine ti de doi ani ,daca nu puteti tine acesta echipa , cautati va frate locul in alta parte ca la fotbal nu v a pricepe ti , ca nu degeaba pleaca toata lumea in care noi aveam incredere , gata nu mai e de muls nimic de la Galati , ati luat tot acum lasati ne , poate gasim un om ce iubeste in primul rand fotbalul si in al doilea rand iubeste Galatiul . Si domnului Adamescu ii doresc tot binele din lume dar nu la GALATI ! Ne am lamurit cu voi , ajunge ,imi e tare frica ca ajungem sa ne rupem capetele ,si stii de ce pentru ca asta cautati , ca tu domnule Cioafa nu stii ce inseamna sa iubesti OTELUL , tu esti la munca , tu ai venit aici sa iti ei salariu , tu nu esti unul dintre cei poate 22000 de suporteri ce au avut inima cat un purice si la bine si la greu , a iubi inseamna a fi alaturi ! FORTZA OTELUL !!! Imi pare rau ca aung in pozitia in care sa judec oameni dar cineva tin mine tipa ca OTELUL pe drumul asta MOARE ! RESPECT PT TOTI SUPORTERI CE VIN CU INIMA LA GALATI !!!
+2

_cip

  •  
  •  

#3 inghetzata » 03-06-2014 11:00

Praf in ochi...Nu se vede nimic din reconstructie ... NIMIC.
De fapt care reconstructie???
Din nou ... BULLSHIT
Are dreptate cand vorbeste de capuse din interior.Este vb de Adamescu si compania.
Orice s-ar intampla, Otelul va trai vesnic.
Fortza Otelul ...
+1

inghetzata

  •  
  •  

#4 L_acier » 03-06-2014 11:48

"Demolare" era cuvintul potrivit.
+1

L_acier

  •  
  •  

#5 Aruon » 03-06-2014 19:22

Abureli a la TNG!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |