STIRI Liga I ”Oțelarele” au remizat în ultimul meci de acasă al sezonului

Echipa de fete de la Otelul GalatiEchipa de fete de la Otelul GalatiUltimul meci de pe teren propriu din primul sezon de existență a fost încheiat de fetele de la Oțelul cu o remiză. Disputat pe stadionul ”Oțelul”, meciul cu Selena Constanța s-a terminat 1-1, după ce la pauză a fost 0-0. Scorul a fost deschis de echipa oaspete, în minutul 68, în timp ce egalarea a fost adusă de marcatoarea de serviciu Loredana Nica, în minutul 77.


Oțelul: Elena Toma - Irina Ivan, Elena Vasile, Viorica Vasile, Elena Ivan, Dana Radu, Monica Bențoiu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă, Georgiana Stratu, Loredana Nica. Au mai jucat: Ana Maria Grosu, Aurelia Harabagiu și Elena Sfinteș. Antrenor: Ion Morohai
Cu o etapă înainte de finalul primului sezon de existență, Oțelul este pe locul doi în turneul play-off de promovare în Superligă, loc pe care nu îl mai poate pierde, cu nouă puncte din cinci jocuri, trei victorii, două remize, o înfrângere, golaveraj 12-8. În ultima etapă a sezonului, Oțelul va juca pe terenul liderului play-off-ului Universitatea Alexandria, duminică, 8 iunie, de la ora 11.00.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |